Συνεχίζεται το Ροκ φεστιβάλ στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Συνεχίζεται το Ροκ φεστιβάλ στα Χανιά

Και πανελλήνιος μουσικός διαγωνισμός “Γιώργος Μανουσέλης”
Ξεκινά σήμερα το  Chania Rock Festival 2017 (30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου) στον Προμαχώνα San Salvatore (παλιό Ξενία).
Πρόκειται, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές για ένα από τα σημαντικότερα και παλιότερα φεστιβάλ της χώρας μας, το οποίο γίνεται από το 2002 στα Χανιά. Αποτελεί το μεγαλύτερο εναλλακτικό rock festival εκτός Αθηνών και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον απίστευτης ομορφιάς Ενετικό Προμαχώνα San Salvatore, στο παλιό λιμάνι των Χανίων.



Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «το Chania Rock Festival έχει εξελιχθεί σε  ένα από τα μεγαλύτερα events μετακίνησης “μουσικού τουρισμού” στην χώρα μας, τόσο εγχώριου όσο και από το εξωτερικό, αφού έχουν ήδη διατεθεί εισιτήρια σε 14 χώρες, ανάμεσά τους η Χιλή, το Μεξικό και τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ τα early bird εισιτήρια είναι ήδη sold out από τον Μάρτιο!
Φετινή προσθήκη στο festival είναι ο πανελλήνιος μουσικός διαγωνισμός “Γιώργος Μανουσέλης”,  όπου σχεδόν 15.000 μουσικόφιλοι επέλεξαν με την ψήφο τους  την νικήτρια μπάντα η οποία θα ανοίξει το Chania Rock Festival 2017. Με αυτόν τον τρόπο το Chania Rock Festival έγινε διαδραστικό, με όλους τους φίλους του να μπορούν να λάβουν ενεργά μέρος στην διαμόρφωση του τελικού line-up».

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ BLIND GUARDIAN
Για το 2017 το Chania Rock Festival έχει για headliner την πρώτη μέρα (σήμερα 30 Ιουνίου), το μεγαλύτερο –ίσως- σχήμα που έχει έρθει στην Κρήτη που δεν είναι άλλο από τους Γερμανούς βάρδους του heavy metal Blind Guardian.
Headliners αύριο Σάββατο, 1η Ιουλίου, είναι οι Αμερικάνοι epic metallers, Warlord, οι οποίοι θα δώσουν στο Chania Rock Festival τη μοναδική τους ευρωπαϊκή εμφάνιση για το 2017.
Το Σάββατο, 1η Ιουλίου θα υπάρχει μία ακόμη πολύ σημαντική εμφάνιση, ο Phil Campbell and The Bastard Sons. Οι MOTORHEAD είναι η ιστορία του hard rock n’ roll. Ο Lemmy Kilmister υπήρξε η πιο εξέχουσα μορφή του.



ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
Σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου, επίσης θα εμφανιστεί ένα από τα κορυφαία ονόματα –διαχρονικά- της ελληνικής metal σκηνής, ο λόγος για τους SepticFlesh, τους extreme metallers από την Αθήνα. Μαζί τους οι Ιταλοί symphonic power metallers, SAILING TO NOWHERE αλλά και οι Έλληνες prog metallers SL THEORY.
Το Σάββατο 1η Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Έλληνες melodic metallers InnerWish, που είχαν εμφανιστεί στην πρώτη έκδοση του Chania Rock Festival, το 2002 κι επανέρχονται δυναμικά 15 χρόνια αργότερα,.
Τέλος, θα συμμετέχουν καθώς και οι Upon Revival, νικητές του διαγωνισμού «Γιώργος Μανουσέλης», οι οποίοι έλαβαν τις περισσότερες προτιμήσεις από τον κόσμο, ανάμεσα στα 50 συγκροτήματα από 15 νομούς που συμμετείχαν.
Τα μονοήμερα εισιτήρια κοστίζουν 35 €, ενώ τα εισιτήρια του διημέρου 52 € και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα παρακάτω σημεία: www.123tickets.gr (credit card / paypal), No Remorse Records (Athens), Sirens Records (Athens), Avalon Metal Cafe Chania (Chania), Monsterville (Chania), Beer ‘o’ Clock (Heraklion), Jailhouse (Heraklion), Route 66 Heraklion Crete (Heraklion), Dark Tales (Heraklion), Πολυτεχνειο καφε μπαρ (Heraklion), Chaplinspubcafe (Rethymno), Beatnik Rock Bar – Rethymno (Rethymno), Alone Metal Store (Thessaloniki), The Nephilim Metal Musicstore (Thessaloniki), Yannis Bar (Agios Nikolaos),  Gold Phoenix Tatto Studio (Ierapetra), Balos Travel (Kasteli).
Facebook event: https://www.facebook.com/events/129952390828135/




Ξεκινά σήμερα το Ροκ φεστιβάλ στα Χανιά απο έως 1 Ιουλίου

Post Top Ad

.............