Μουσική παράσταση της Μικτής Χορωδίας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Ο Άγιος Δημήτριος αύριο Τετάρτη 12 Ιουλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Μουσική παράσταση της Μικτής Χορωδίας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Ο Άγιος Δημήτριος αύριο Τετάρτη 12 Ιουλίου


Η μουσική παράσταση της Μικτής Χορωδίας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Ο Άγιος Δημήτριος» θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Ηρακλείου την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο. Αντί εισιτηρίου δεχόμαστε τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου σε άπορους συμπολίτες μας.



Μια βραδιά αφιερωμένη σ΄όλους όσους στηρίζουν την λειτουργία της Χορωδίας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ-ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Επίσης αφιερώνεται σε δύο μεγάλους απόντες οι οποίοι επί σειρά ετών προσέφεραν και υπηρέτησαν την Χορωδία μας τον Πατέρα ΜΙΧΑΗΛ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ Προϊστάμενο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου και την ΙΣΜΗΝΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Χ Ο Ρ Ω Δ Ι Α
ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΪΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΑΣΕΜΗ
ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΕΥΗ
ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ-ΠΙΕΡΡΑΚΟΥ ΛΕΝΑ
ΒΡΟΥΧΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ
ΔΑΝΔΑΡΗ ΟΛΓΑ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚAΠΝΙΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΡΥΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΡΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΚΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΟΝΣΟΛΑΚΗ ΠΟΠΗ
ΚΟΛΟΥΝΤΖΑΚΗ ΤΑΣΟΥΛΑ
ΚΟΥΡΓΕΡΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΚΡΙΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΓΡΙΠΛΗ ΕΥΑ
ΜΠΙΖΙΩΤΗΣ ΜΗΝΑΣ
ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΕΥΑ
ΝΕΡΑΝΤΗΣ ΒΥΡΩΝ
ΠΑΡΑΣΥΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΣΠΙΝΘΑΚΗ ΕΥΜΕΝΟΥΛΑ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΙΚΑΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΧΝΑΡΑΚΗ ΚΑΙΤΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΙΔΗ ΜΑΡΙΝΑ


Η Μικτή Χορωδία Επιμελητηρίου Ηρακλειου “ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” αποτελεί συνέχεια της “ Μικτής Χορωδίας και Μαντολινάτας Αγίου Δημητρίου” που είχε ιδρυθεί το 1988 από το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του ομώνυμου ναού της πόλης μας με Πρόεδρο τον αιδεσιμότατο Πατέρα Μιχαήλ Φανουράκη.
Πιο συγκεκριμένα:
Το Σεπτέμβριο του 1992, επίσημα καλεσμένη, από τον Περιφερειάρχη της Βόρειας Γιουτλάνδης της Δανίας έλαβε μέρος σε πανηγυρική συναυλία για την συμπλήρωση 650 χρόνων από την ίδρυση της πρωτεύουσας της Aalborg.
Τον Ιούνιο του 1997 μεταβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, καλεσμένη από την Παγκρήτια Ένωση Αμερικής. Πραγματοποίησε συναυλίες στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον καθώς επίσης και στο Τορόντο του Καναδά προσκεκλημένη από την εκεί ομογένεια.
Το 1999 ένα μικρό τμήμα της Χορωδίας συμμετέχει με 15 παραστάσεις σε εκδηλώσεις στην Ελβετία, Ζυρίχη, όπου τοπικοί παράγοντες ανέβασαν το έργο “Ζορμπάς” του Μ. Θεοδωράκη.
Το 2001 η Χορωδία μετέβη και πάλι στην Ελβετία, όπου παρουσιάστηκε, σε επανάληψη, το έργο “Ζορμπάς” στο “ Gongresshouse “ της Ζυρίχης σε 15 παραστάσεις του έργου. Στις εκδηλώσεις έλαβαν μέρος, 130 χορωδοί – στην πλειονότητα τους Ελβετοί – συμφωνική ορχήστρα αποτελούμενη από 85 μέλη και 35μελές χορευτικό συγκρότημα.
Τον Ιούνιο του 2002, η Χορωδία μεταβαίνει στην Αυστραλία, προσκεκλημένη από την εκεί ομογένεια και πραγματοποιεί συναυλίες στην Μελβούρνη, την Αδελαϊδα, την Καμπέρα και το Σύδνεϋ.
Στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις.
Οι συναυλίες της Χορωδίας περιλαμβάνουν έργα κλασικού, σύγχρονου και έντεχνου ρεπερτορίου μεγάλων συνθετών, ποιητών και στιχουργών.
To 2013 μετά από τριετή διακοπή της δραστηριότητας της, η Χορωδία με τη νέα της επωνυμία, “ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ « Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει και πάλι στις πολιτιστικές δραστηριότητες του Ηρακλείου. Τούτο έχει επιτευχθεί λόγω της αμέριστης συμπαράστασης που μας παρέχει το “ Επιμελητήριο Ηρακλείου “, και που προσφέρεται γενναιόδωρα τόσο από τον Πρόεδρο του κ. Ε. Αλιφιεράκη, όσο και από το Δ.Σ, την Διοικούσα του και σύσσωμο το προσωπικό του.

Μουσική παράσταση της Μικτής Χορωδίας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Ο Άγιος Δημήτριος αύριο Τετάρτη 12 Ιουλίου

Post Top Ad

.............