Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων με τον δήμαρχο της πόλης της Πέμπτη 1 Ιουνίου κ.Θοδωρή Πατερ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων με τον δήμαρχο της πόλης της Πέμπτη 1 Ιουνίου κ.Θοδωρή Πατερ

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου  συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής με εκπροσώπους τον Πρόεδρο ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιο και τον Αναπληρωτή Γραμματέα ΣΟΥΚΙΑ Κωνσταντίνο, με τον Δήμαρχο Σητείας  κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗ  Θεόδωρο, στα γραφεία του Δήμου στην Σητεία.
Στην συνάντηση που έγινε, ενημερώθηκε ο δήμαρχος για την μεγάλη έλλειψη προσωπικού που υπάρχει σε επίπεδο νομού. Εκτενέστατα συζητήθηκε το πρόβλημα που ανακύπτει στην αστυνόμευση του δήμου λόγω της αύξησης της εδαφικής αρμοδιότητας του Α.Τ. Σητείας μετά την διοικητική υπαγωγή του Α.Σ. Κουτσουρά στο Α.Τ. Ιεράπετρας και την μείωση των οργανικών θέσεων των αστυνομικών υπαλλήλων του Α.Τ. Σητείας. Τέλος, πληροφορήθηκε για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο κτίριο όπου στεγάζεται το Α.Τ. Σητείας αλλά και για την πορεία των ενεργειών μετεγκατάστασής του.




Ο δήμαρχος, δήλωσε ότι συμφωνεί με τις θέσεις της Ένωσης και ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθειά τους για την άμεση ενίσχυση του Νομού τους με αστυνομικό προσωπικό, ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα της λειψανδρίας που μαστίζει της Υπηρεσίες του Νομού. Επίσης, ενημέρωσε ότι θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες από πλευράς του ενέργειες για την αύξηση των οργανικών θέσεων στο Α.Τ. Σητείας  και υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει όσο μπορεί στις διαδικασίες μετεγκατάστασης αυτού σε νέο χώρο.

Post Top Ad

.............