Διεθνής διάκριση για το κτήμα Βασιλάκη στον Αγιο Νικόλαο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Διεθνής διάκριση για το κτήμα Βασιλάκη στον Αγιο Νικόλαο

Τα προϊόντα του Κτήματος Βασιλάκη από το Μιραμπέλλο Λασιθίου Κρήτης παραμένουν στη λίστα με τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου και φέτος. Το Κτήμα Βασιλάκη αποδεικνύει την σταθερή ποιότητα των προϊόντων που παράγει πάντα με γνώμονα την εμπειρία και την αγάπη της οικογένειας. Για δεύτερη φορά συμμετείχε στον 5ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκης (NYIOOC), που κορυφώθηκε στις 27 Απριλίου 2017, και κατάφερε να αποσπάσει μία ακόμα διάκριση για το ομώνυμο προϊόν Κτήμα Βασιλάκη (VassilakisEstate).

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 27 ελαιοπαραγωγικές περιοχές, με περισσότερα από 900 δείγματα ελαιολάδου. Το προϊόν Vassilakis Estateκέρδισε ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ στην κατηγορία “Medium Intense Koroneiki” (https://www.bestoliveoils.com/brands/vassilakis-estate).
Το Vassilakis Estate είναι προϊόν που παράγεται αποκλειστικά από τις ιδιόκτητες εκτάσεις της οικογένειας. Είναι ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς, πρώιμης συγκομιδής και ψυχρής έκθλιψης, με πλούσιο άρωμα, έντονη, φρουτώδη γεύση και πικάντικη επίγευση. Αποτελεί τη ναυαρχίδα των προϊόντων του Κτήματος Βασιλάκη.

Post Top Ad

.............