Με Σητειακά προιόντα και ενημερωτικό υλικό η συμμετοχή του δήμου Σητείας στην Παγκρήτια έκθεση στην Αθήνα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Με Σητειακά προιόντα και ενημερωτικό υλικό η συμμετοχή του δήμου Σητείας στην Παγκρήτια έκθεση στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου η έκθεση ξενάγηση στα ελληνικά προϊόντα, μια γνωριμία με τους τοπικούς παραγωγούς
 που ξεκίνησε στις 6 Μαίου και διήρκεσε έως και τις 14 και η οποία πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Στην έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας".συμμετείχε και ο Δήμος Σητείας  με δικό του περίπτερο. Την έκθεση επισκέφθηκαν χιλιάδες κόσμου που είχε την ευκαιρία να γευθεί και να αγοράσει προϊόντα της Κρήτης. Στο περίπτερο του Δήμου Σητείας συμμετείχαν με την φυσική τους παρουσία 4 παραγωγοί-έμποροι της Σητείας αλλά και αρκετοί άλλοι έστειλαν προϊόντα και πληροφοριακό υλικό, τα οποία εκτέθηκαν.

Διατέθηκαν φυλλάδια και DVD από το Δήμο που αφορούσαν την τουριστική προβολή, το Γεωπάρκο κλπ, ενώ υπήρχαν ένας σεφ και ένας Στειακός παρασκευαστής οι οποίοι μαγείρευαν διάφορα εδέσματα από τα προϊόντα της Σητείας.

Να αναφέρουμε ότι ο δήμος Σητείας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Λαντζανάκη, ενώ την  έκθεση επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά, αρκετοί πολιτικοί παράγοντες, βουλευτές της Κρήτης και πολλοί καταγόμενοι από την Κρήτη ενώ έγιναν και επαφές με ενδιαφερόμενους εμπόρους και εξαγωγείς κρητικών προϊόντων.


Post Top Ad

.............