Το 3ο δημοτικό σχολείο Σητείας ξεναγήθηκαν απο τον πολιτιστικό σύλλογο Κριτσάς στα πλαίσια της δράσης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Το 3ο δημοτικό σχολείο Σητείας ξεναγήθηκαν απο τον πολιτιστικό σύλλογο Κριτσάς στα πλαίσια της δράσης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ


Άλλη μία δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κριτάς πραγματοποιήθηκε καθώς μάς επισκέφθηκε το 3ο Δημοτικό Σητείας στα πλαίσια του προγράμματος ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ που σκοπο είχε να γνωρισουν τον τόπο μάς και να μιλήσουμε για την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού. Πρώτη στάση των παιδιών ηταν στην Παναγία την Κερά, αμέσως μετά ήρθαν στην πολιτιστικη αίθουσα "ΛΑΤΩ" και αφού ξεναγήθηκαν στο χώρο, μιλήσαμε στα παιδιά για την ιστορία της Κριτσάς, τις δράσεις του Συλλόγου και τους στόχους του. 




Σειρά είχε να μάθουν τα παιδιά πως να λειτουργούν εθελοντικά και τι τούς προσφέρει ο εθελοντισμός. Στην συνέχεια βγήκαν στον προαύλιο χώρο και χόρεψαν τούς παραδοσιακούς Κριτσώτικους χορούς με τον υπεύθυνο τού χορευτικού Μανώλης Φιορέτζης και αφού το διασκέδασαν ξεκίνησαν για την επίσκεψη στο Μουσείο της Κριτσωτοπούλας... Εκεί άκουσαν για πρώτη φορά την ιστορία της Ηρωίδας μας και στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στο σπίτι τής! Αφού μάς ευχαρίστησαν και μας κέρασαν παραδοσιακά ξεροτήγανα Σητείας έφυγαν για την τελευταία στάση τούς την αρχαία Λατώ. Τούς ευχαριστούμε και εμείς με την σειρά μάς και ελπίζουμε να μας ξανα επισκεφθούν!


Post Top Ad

.............