Το 3ο Δημοτικό σχολείο Σητείας στο πρόγραμμα Erasmus - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Το 3ο Δημοτικό σχολείο Σητείας στο πρόγραμμα Erasmus


Το 3ο Δημοτικό σχολείο Σητείας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ που πραγματοποιήτε τη διετία 2015-2017. Στο πρόγραμμα αυτό συνεργάζετε με επιλεγμένα σχολεία της Πολωνίας και της Ιταλίας, με θέμα «Living with passion».
Το διάστημα 7-15 Μαίου στα πλαίσια του ERASMUS+ με τίτλο "Ζήστε με πάθος" φιλοξενήθηκαν στη Σητεία 14 μαθητές και 3 εκπαιδευτικοί από την Πολωνία και 12 μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί από την Ιταλία. Έμειναν σε σπίτια μαθητών και παρακολουθούσαν καθημερινά δραστηριότητες του Σχολείου.


 Ξεναγήθηκαν σε αξιοθέτα της περιοχής μας, είδαν Σητειακούς και άλλους κρητικούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας, συμμετείχαν σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μητέρας, διανυκτέρευσαν σε σκηνές (1 βράδυ) στην παραλία και γνώρισαν τον κρητικό τρόπο ζωής. Στη συνέχεια την Δευτέρα 15/5 αναχώρησαν για το Ηράκλειο, όπου επισκέφθηκαν το Ενυδρείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την Κνωσσό και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Αθήνα, για εκδρομή έως και την Πέμπτη 18/5 όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων, την Ακρόπολη το Μουσείο Ακρόπολης, το Εθνικό ιστορικό Μουσείο, τον Εθνικό Κήπο, το Παναθηναικό Στάδιο, το Αττικό Πάρκο, μαζί με τους μαθητές της 6ης τάξης του σχολείου.

Το 3ο Δημοτικό σχολείο Σητείας στο πρόγραμμα Erasmus

Post Top Ad

.............