ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



Το Παγκρήτιο Στάδιο βρίσκεται στο Ηράκλειο στη δυτική πλευρά της πόλης, σε μία  αναπτυσσόμενη περιοχή κοντά σε μεγάλους οδικούς άξονες και πρόσβαση από κάθε πλευρά της πόλης, έχει χωρητικότητα 26.240 θεατών, είναι από τα πιο σύγχρονα στάδια στη χώρας.







 Ως ολυμπιακή εγκατάσταση των αγώνων του ΑΘΗΝΑ 2004 φιλοξένησε πέντε προκριματικούς αγώνες ποδοσφαίρου ανδρών, πέντε γυναικών, έναν προημιτελικό ανδρών και έναν ημιτελικό γυναικών. Χρησιμοποιείται ως προπονητικό κέντρο της ομάδας ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ως έδρα αγώνων του Κυπέλου Ελλάδος και Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE Ελλάδος. 












Έχει φιλοξενήσει διεθνής αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, την διοργάνωση στίβου “Tsiklitiria 2004”,   τους διεθνής αγώνες στίβου των Νήσων της Μεσογείου. Σε αυτό  έχουν υλοποιηθεί  συναυλία των  Deep Purples, μεγάλων ελλήνων συνθετών και ερμηνευτών και δεκάδες πανελλήνιοι και τοπικοί αγώνες περισσότερων από δέκα ολυμπιακών αθλημάτων.
Το Παγκρήτιο Στάδιο ως ένα πολυδύναμο αθλητικό κέντρο με το έμπειρο προσωπικό και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τοι, έχει την δυνατότητα μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε αθλητική-πολιτιστική και καλλιτεχνική εκδήλωση παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.  
 Περιλαμβάνει: δύο γήπεδα ποδοσφαίρου διεθνών προδιαγραφών,  στίβο οκτώ διαδρομών  και βοηθητικό στίβο έξι διαδρομών, δημοτικό κλειστό γυμναστήριο, δημοτικό κλειστό κολυμβητήριο,  αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα πάλης πυγμαχίας, ξιφασκίας,  χορού, άρσης βαρών,  σκοποβολής, ΤAE KWO DO, προσομοιωτή κωπηλασίας, ιατρείο, φυσιοθεραπευτήριο με σάουνα και υδρομασάζ, αίθουσες σεμιναρίων – συνεδριάσεων,  χώρο εστίασης, εκθεσιακό χώρο με φωτογραφίες και εκθέματα από τους ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 και SPECIAL OLYMPICS 2011.


 Το Παγκρήτιο στάδιο είναι ένα πολυδύναμο αθλητικό κέντρο ικανό να φιλοξενήσει  διεθνής και εθνικές διοργανώσεις και ταυτόχρονα να είναι πόλος έλξης για ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες  για όλη την οικογένεια.

Post Top Ad

.............