Διαγωνισμός Πρωτομαγιάτικου στεφανιού από το «Agios Nikolaos on SUP 2017» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Διαγωνισμός Πρωτομαγιάτικου στεφανιού από το «Agios Nikolaos on SUP 2017»

Ανοιχτή πρόσκληση σε ντόπιους και επισκέπτες να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρωτομαγιάτικου στεφανιού, απηύθυνε χθες ο Πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Φαρσάρης. Διοργανώνεται την Κυριακή 30 Απριλίου στο πλαίσιο των αγώνων «Agios Nikolaos on SUP 2017- HSSA» με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς, για να «απολαύσουν όλοι μαζί τη μεγαλύτερη γιορτή της άνοιξης», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Συγκεντρώστε λουλούδια, κλωστές, κορδέλες και ό,τι άλλο χωράει η φαντασία σας και δημιουργήστε τα πιο ξεχωριστά πρωτομαγιάτικα στεφάνια. Από το πρωί της Κυριακής στις 11 π.μ. θα συγκεντρώνουμε τα στεφάνια στην Λίμνη και πριν τις απονομές του αγώνα θα βραβεύσουμε τα τρία καλύτερα!», διαβάζουμε στο μήνυμα- πρόσκληση της ΔΑΕΑΝ.
Αυτοί των οποίων τα στεφάνια θα διακριθούν θα λάβουν ως έπαθλο ένα αναμνηστικό χειροποίητο κόσμημα φτιαγμένο από τα χέρια του κοσμηματοποιού και λάτρη του SUP Κων. Μαρίνη.
Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν:
Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό στεφανιού που διοργανώνει την Κυριακή 30 Απριλίου το Agios Nikolaos on SUP 2017 – HSSA και απολαύστε μαζί μας την μεγαλύτερη γιορτή της άνοιξης.
Είστε όλοι προσκεκλημένοι – διαγωνιζόμενοι, επισκέπτες και ντόπιοι!
Συγκεντρώστε λουλούδια, κλωστές, κορδέλες & ότι άλλο χωράει η φαντασία σας & δημιουργήστε τα πιο ξεχωριστά πρωτομαγιάτικα στεφάνια. Από το πρωί της Κυριακής στις 11.00 π.μ., θα συγκεντρώνουμε τα στεφάνια στην Λίμνη και πριν τις απονομές του αγώνα θα βραβεύσουμε τα 3 καλύτερα!
Ας γίνουμε όλοι κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής που θα στηθεί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στον Άγιο Νικόλαο!
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
πηγη

Διαγωνισμός Πρωτομαγιάτικου στεφανιού από το «Agios Nikolaos on SUP 2017»

Post Top Ad

.............