Παρουσιάστηκε το βιβλίο “Τα Γράμματα της Παναγίας” του συνταξιούχου δασκάλου Ευάγγελου Κακατσάκη, - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Παρουσιάστηκε το βιβλίο “Τα Γράμματα της Παναγίας” του συνταξιούχου δασκάλου Ευάγγελου Κακατσάκη,

Eνα διαφορετικό βιβλίο με συγγραφέα τον καταξιωμένο λογοτέχνη, συνταξιούχο δάσκαλο Ευάγγελο Κακατσάκη, με τίτλο “Τα Γράμματα της Παναγίας” παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου του Λαζάρου στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά και την Ενορία.


Το βιβλίο αυτό έχει εκδοθεί από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου πριν από τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα το 2013 με την επιμέλεια του γραμματέα της και ιεροψάλτη κ. Αντωνίου Βακάκη και τα έσοδα από τις πωλήσεις όπως ειπώθηκε, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Αννουσάκειου Ιδρύματος.
Με έξι γράμματα όπου κάθε ένα από αυτά συμβολίζει και μία ημέρα για όλα όσα έζησε τη Μεγάλη Εβδομάδα η Μεγάλη Μάνα του κόσμου η Παναγία μας, απευθυνόμενη στον Υιό της. Την εκδήλωση συντόνιζε ο επίσης εξαίρετος παλιός δάσκαλος και συγγραφέας κ. Βασίλης Χαρωνίτης, ενώ στο βιβλίο αναφέρθηκαν στον χαιρετισμό τους ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης και ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Διονύσιος Νταουντάκης.
Τα κείμενα διάβασαν η Αριστέα Σποντιδάκη, κοινωνική λειτουργός, η Δέσποινα Τραχαλάκη, συγγραφέας, η Βαρβάρα Γιακουμάκη, οικονομολόγος, η Σοφία Κοκολογιάννη, η Φωτεινή Σεγρεδάκη, λογοτέχνης, η Αικατερίνη Κολοκυθά, επισκέπτρια Υγείας, ενώ επίκαιρους ύμνους απέδωσε η Βυζαντινή Χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............