Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Εθνική Οδό Αγίου Νικολάου – Σητείας για την ολοκλήρωση του έργου Αυχήν Αγκαθιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Εθνική Οδό Αγίου Νικολάου – Σητείας για την ολοκλήρωση του έργου Αυχήν Αγκαθιά




Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου με την υπ’ αριθμ. 2501/10/92-ιη΄από 14-03-2017 απόφαση αποφάσισε την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Εθνική Οδό Αγίου Νικολάου – Σητείας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ.Θ.55+500 έως τη Χ.Θ. 56+500 ως ακολούθως :

Το ρεύμα κυκλοφορίας από Άγιο Νικόλαο προς Σητεία, στη Χ.Θ. 55+700 θα εκτραπεί εντός της Νέας Εθνικής Οδού, έχει κατασκευαστεί από την ανάδοχο εταιρεία, για μήκος διακοσίων μέτρων, όπου και συναντάει την Παλαιά Εθνική Οδό.
 Το ρεύμα κυκλοφορίας από Σητεία προς Άγιο Νικόλαο, στη Χ.Θ. 56+500 θα εκτραπεί εντός της Νέας Εθνικής Οδού από τη ράμπα εισόδου που έχει κατασκευαστεί από την ανάδοχο εταιρεία για μήκος οχτακοσίων (800) μέτρων, όπου και θα συναντάει την Παλαιά Εθνική Οδό.
Οι παραπάνω κυκλοφοριακές αλλαγές θα ισχύουν από τη 15-03-2017 μέχρι και την 31-08-2017 και εφόσον έχει τοποθετηθεί η εγκεκριμένη από την ανάδοχο εταιρεία (Κοινοπραξία Έργο-Εργοδομή Α.Ε.-Κάστωρ Α.Ε.) εργοταξιακή σήμανση.
Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. Ν/2696/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, σε συνδυασμό με τις σχετικές του Ποινικού Κώδικα και η εκτέλεσή της ανατίθεται στο Α.Τ. Σητείας.
Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Εθνική Οδό Αγίου Νικολάου – Σητείας για την ολοκλήρωση του έργου Αυχήν Αγκαθιά

Post Top Ad

.............