Συνεχίζονται οι δωρεάν ξεναγήσεις στον δήμο Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Συνεχίζονται οι δωρεάν ξεναγήσεις στον δήμο Χανίων


Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει για τέταρτη συνεχή χρονιά για τις ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται στα πλαίσια της δράσης του Δήμου Χανίων “Γνωρίζω και σέβομαι την πόλη μου”. Ήδη οι ενδιαφερόμενοι έχουν ξεπεράσει τους 150.
Και χθες παρά  τις άσχημες καιρικές συνθήκες η συμμετοχή στην πρώτη ξενάγηση για φέτος ήταν πολύ μεγάλη.   Οι μετέχοντες ξεναγήθηκαν σε διάφορα μνημεία που σχετίζονται με τις θρησκείες στην παλιά πόλη και  ενημερώθηκαν για την κατασκευή, τη χρήση και τη λειτουργία τους. Ειδικότερα επισκέφθηκαν τους μιναρέδες στην Νταλιάνη και στη Σπλάντζια του Ναούς των Αγ. Αναργύρων, του Αγ. Νικολάου και του Αγ. Ρόκου.





Ο αρχαιολόγος κ. Ψαράκης έδωσε πλήθος πληροφοριών και έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα του κόσμου και κέρδισε το ενδιαφέρον όλων όσων παρακολούθησαν την ξενάγηση.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία της Αρχαιολογίας, τουριστικών και άλλων φορέων του τόπου.
Το πρόγραμμα ξεναγήσεων θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή έως και τις αρχές Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 11π.μ. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί ποιοτικό πρόγραμμα ξενάγησης.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10π.μ. έως τη 1μ.μ., στο τηλέφωνο: 28213 41666 ή στο e-mail: t-tourismos@chania.gr.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............