Ιδρύθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Ανωγείων-Τα ονόματα της προσωρινής διοίκησης-Την επόμενη εβδομάδα η πρώτη επίσημη συνεδρίαση του - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ιδρύθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Ανωγείων-Τα ονόματα της προσωρινής διοίκησης-Την επόμενη εβδομάδα η πρώτη επίσημη συνεδρίαση του

Μετά από προσπάθειες και ενέργειες ετών, ιδρύθηκε πριν λίγες ημέρες ο Εμπορικός σύλλογος Ανωγείων, στον οποίο ορίστηκε προσωρινή διοίκηση, ενώ και το καταστατικό του εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου. Ο σύλλογος που ήδη αριθμεί περίπου  30 μέλη, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συνεδρίαση εντός της επόμενης εβδομάδας, στην αίθουσα της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία θα οριστεί επισήμως το διοικητικό του συμβούλιο, ενώ εκεί θα τεθούν και οι πρώτοι στόχοι για το άμεσο μέλλον.

Ο Εμπορικός σύλλογος Ανωγείων ως επίσημος  πλέον φορέας, έγινε πραγματικότητα μετά από συντονισμένες ενέργειες του Αντιδημάρχου Ανωγείων κ.Δημήτρη Πασπαράκη και την συνεργασία πολλών επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής. Σημαντική ήταν η συνεισφορά και του δικηγόρου κ.Νίκου Σκουλά, που ετοίμασε τα χαρτιά και το καταστατικό και το κατέθεσε άμεσα.

Στην προσωρινή διοίκηση που ορίστηκε σήμερα, πρόεδρος είναι ο κ.Τάσος Σταυρακάκης, Αντιπρόεδρος ο κ.Θεόδωρος Σμπώκος, γραμματέας ο κ.Μάριος Χαλκιαδάκης και ταμίας ο κ.Δημήτρης Πασπαράκης. Μέχρι και σήμερα αριθμεί 27 μέλη.

Post Top Ad

.............