Με σύνθημα ελάτε να σας κεράσουμε στα μαγαζία μας πραγματοποιήθηκε η λευκή Αποκριάτικη νύχτα στηνΣητεία - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Με σύνθημα ελάτε να σας κεράσουμε στα μαγαζία μας πραγματοποιήθηκε η λευκή Αποκριάτικη νύχτα στηνΣητεία


Με σύνθημα “Μασκαρευτείτε , ελάτε να σας κεράσουμε στα μαγαζιά μας” ο Εμπορικός Σύλλογος και τα μαγαζιά της Σητείας , διοργάνωσαν για ακόμα μια χρονιά μια πολύ ζεστή αποκριάτικη εκδήλωση , που περιελάμβανε κέφι, δραστηριότητες αλλά πρωτίστως μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. 
 Μια διαφορετική νύχτα αγκάλιασε την Σητεία το βράδυ της Παρασκευής 24  Φεβρουαρίου , μια λευκή νύχτα τόσο ανάμεσα στα καταστήματα και την πληθώρα των φώτων, όσο και στην διάθεση και στην ψυχή των Σητειακών..
Η Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κυρία Μάρω Νικητάκη για ακόμα μια φορά έσμιξε ανθρώπους και δημιούργησε συνθήκες διασκέδασης και εξυπηρέτησης.



Ο κόσμος φόρεσε τα γιορτινά του πέταξε τις μάσκες της κατήφειας και φόρεσε αποκριάτικη διάθεση.
Χορός μαζί με τους ξυλοπόδαρους, τον Μικι και την Μινι, κεράσματα στα καταστήματα των εμπόρων  αλλά και να γεύσεις απο  παραδοσιακές συνταγές, γλυκά από το Δ.Ι.Ε.Κ. Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Σητείας, και βέβαια η μουσική επιμέλεια απο τον DJ Θεόδουλος, 
Μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις από τα καταστήματα μόνο για εκείνη την βραδιά, από τις 7.00μ.μ. μέχρι και αργά το βράδυ».
Την καλλιτεχνική επιμέλεια και παρουσίαση είχε ο Γιώργος Τσιχλάκης 
( Η ώρα της Θεονύμφης ).


















































Post Top Ad

.............