Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το καρναβάλι σε περιοχές του Νομού Χανίων. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το καρναβάλι σε περιοχές του Νομού Χανίων.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το καρναβάλι σε περιοχές του Νομού Χανίων.
Στη Σούδα θα πραγματοποιηθεί “Το Καρναβάλι των Χανίων” την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.
Οι διοργανωτές υπόσχονται κέφι και ανεβασμένη διάθεση σε μια παρέλαση γεμάτη από εντυπωσιακά άρματα και χιλιάδες καρναβαλιστές όλως των ηλικιών.


ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ
Συνεχίζονται σήμερα οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Καλυβιανό Καρναβάλι  που κορυφώνεται με την παρέλαση αλλά και το μεγάλο street πάρτι την ημερα του καρναβαλιου,  την Κυριακη 26 Φεβρουαριου. Σήμερα 16 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “Τσικνίζουμε” στην ταβέρνα “Ακρογιάλι” με πολύ κέφι, live μουσική με τον Βένο Μουσουράκη και πολλούς πολλούς μασκαρεμένους.

ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κισάμου, «το φετινό “11ο Κισαμίτικο Καρναβάλι”  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, στις 4 μ.μ., στην οδό Σκαλίδη της πόλης της Κισάμου». Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «φαίνεται ότι η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του φετινού Καρναβαλιού (στην οδό Σκαλίδη) λειτούργησε ευεργετικά και ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις περυσινές. Τη δεδομένη μάλιστα, στιγμή έχουν δηλώσει συμμετοχή γύρω στις 20 ομάδες (με διαφορετικά θέματα), ενώ θα παρελάσουν περίπου, 10 άρματα. Μάλιστα, η κατασκευή και η προετοιμασία των αρμάτων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, όπως καταφαίνεται στις φωτογραφίες».
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η υποβολή συμμετοχής στο “11ο Κισαμίτικο Καρναβάλι” έληγε χθες αλλά «η Καρναβαλική Επιτροπή ωστόσο αποφάσισε να υπάρξει μικρή παράταση, μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το φετινό “ξεφάντωμα”.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο φετινό “Κισαμίτικο Καρναβάλι” μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου) και στο τηλέφωνο: 2822 3 40222. Email:koinofelisdkis@gmail.com. Υπεύθυνοι συμμετοχών: Μαρακάκη Βίκυ / Ανδρουλάκης Μανώλης».

ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 26ο Παλιοχωρίτικο καρναβάλι που θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Σύλλογος Παλιοχωρίτικου Καρναβαλιού, σήμερα 16/02 «θα “ τσικνίσουμε’’ όλοι μαζί, με άφθονο φαγητό και κρασί, να χορέψουμε για μία ακόμα φορά το γνωστό σε όλους μας γαϊτανάκι και να βραβεύσουμε τις καλύτερες  ζωγραφιές των μαθητών μας!».

XANIVTIKA NEA

Post Top Ad

.............