Και φέτος ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου θα τσικνήσει και θα κεράσει πελάτες και φίλους την Τσικνοπέμπτη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Και φέτος ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου θα τσικνήσει και θα κεράσει πελάτες και φίλους την Τσικνοπέμπτη

 

Για 7η συνεχή χρονιά ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συνδέσμου κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου, κ.κ Φορτετσανάκης Θωμάς, Μαθιουδάκης Μιχάλης θα τσινήσουν .. τον κόσμο και θα τηρήσουν το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

 

Στρώνοντας τραπέζια απο τις 10.00 το πρωί έξω απο το κατάστημα όπως κάθε χρόνο θα προσφέρει πρόσφερε κρέας και κρασί κάνοντας την γειτονιά μια παρέα. Περαστικοί αλλά και φίλοι με την συντροφιά ενός ποτηριού κρασί θα ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα αισθανθούν την χαμένη φιλοσοφία των παλιών χρόνων, του σκουτελικού, και της παρέας της γειτονιάς.

 


Το κρεοπωλείο του Μιχάλη Μαθιουδάκη βρίσκεται στη συμβολή των οδών Στεργιογιάννη και Μ.Μερκούρη, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τα τελευταία 40 χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες του με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ τους, ανανεώνεται με την καθημερινή Καλημέρα και ένα χαμόγελο από τους ευγενικούς συνεργάτες του Μιχάλη  Μαθιουδάκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πρόθυμο να πληροφορήσουν για την σωστή επιλογή του κρέατος ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής του από τους καταναλωτές. Εκτός από την μεγάλη ποικιλία καλών κρεάτων, στο κατάστημα θα βρείτε πολλά τοπικά καλούδια.






Post Top Ad

.............