Σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο δημοτικό σχολείο Γάζιου εκδήλωση ενημέρωσης για το ασφαλές διαδύκτιο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο δημοτικό σχολείο Γάζιου εκδήλωση ενημέρωσης για το ασφαλές διαδύκτιο

Το Γυμνάσιο Γαζίου σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία Γαζίου 1ο, 2ο και 3ο, σας προσκαλούν στην εκδήλωση για γονείς με θέμα:
«Ανήλικοι Χρήστες Διαδικτύου: Πότε κινδυνεύει το παιδί μου και πώς θα το μάθω να προστατεύεται»



«Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο» Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: Εισήγηση της κ. Χριστοδουλάκη Μελτίνης, υπεύθυνης επικοινωνίας της SafeLine, της Ελληνικής Ανοικτής Γραμμής Καταγγελιών για το Παράνομο Περιεχόμενο στο Διαδίκτυο, με θέμα: «Ασφαλής Χρήση Διαδικτύου από Παιδιά και Εφήβους» Εισήγηση της κ. Στρατάκη Ειρήνης, επιστημονικά υπεύθυνης ΚΕΣΑΝ, του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου, με θέμα: «Σύγχρονες Εξαρτήσεις: Η Εξάρτηση από το Διαδίκτυο» Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Γαζίου.

Το πρόβλημα υπάρχει, οι γονείς αργά ή γρήγορα θα κληθούν να το αντιμετωπίσουν. Η ενημέρωση και η εκπαίδευση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης!


Με την υποστήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων


Post Top Ad

.............