Μουσειοπαιδαγωγική απο το Μουσείο της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Μουσειοπαιδαγωγική απο το Μουσείο της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Τον δεύτερο κύκλο της Α' Φάσης του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης στη Μουσειοπαιδαγωγική, θα πραγματοποιήσει το Μουσείο της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.
 
«Το Μουσείο της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, προσφέρει μια αξέχαστη βιωματική μάθηση και εμπειρία, βασισμένη στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, που θα σας γοητεύσει. Άξονές του οι χάρτες, τα ταξίδια, η θάλασσα, οι διαδρομές, οι μετακινήσεις και η μετανάστευση. Κινείται από τη Χάρτα του γνωστού μας Ρήγα Βελεστινλή μέχρι τις σημερινές βιο-χαρτογραφίες και ψυχο-γεωγραφίες, τα οδοιπορικά ζωής, τις χαρτογραφήσεις συναισθημάτων, ιδεών και οραμάτων, συνόρων και ασύνορων τόπων.



Ελάτε να εκφράσετε αυθόρμητα μέσα από δημιουργικές αναγνώσεις, εικαστικά και μουσικά δρώμενα τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις σκέψεις και τα όνειρά σας, κάνοντας τα αντικείμενα του Μουσείου που σας είναι οικεία και αγαπημένα να μιλήσουν με τη δική σας φωνή.
 
Αξιοποιήστε συνεργατικά τον ελεύθερο χρόνο σας μέσα σε ένα μουσειακό χώρο, που ελκύει και εμπνέει και δημιουργήστε χωρίς άγχος δικά σας πράγματα με τρόπο θετικό και ευχάριστο», αναφέρει ο διευθυντής Μουσείου της Εκπαίδευσης και Συντονιστής  του προγράμματος, καθηγητής Αντώνης Χουρδάκης.
 
Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2017.
 
Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. επικοινωνίας 2831077576, κιν. 6937002256 και email: mouseio@thranio.org

ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............