Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω χιονονόπτωσης σε περιοχές της Αθήνας ( δείτε φωτογραφίες ) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω χιονονόπτωσης σε περιοχές της Αθήνας ( δείτε φωτογραφίες )


Λόγω της έντονης χιονόπτωσης έχουν προκληθεί κυκλοφοριακά προβλήματα σε διάφορες περιοχές  της Αττικής, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα εξής σημεία: 


Στη λεωφόρο Καρέα, από την Ηλιούπολη.  
Στη λεωφόρο Κατεχάκη, από την οδό Πίνδου. -Στον περιφερειακό Λυκαβηττού, από την οδό Γλύκωνος. Στο Γαλάτσι, στις οδούς Πρωτοπαπαδάκη και Βενιζέλου. 


Στο Ψυχικό, στις οδούς Καρπενησιώτη και Μουσών. Νωρίτερα, διακόπηκε η κυκλοφορία και στις εξής περιοχές:     
Στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος του γηπέδου της περιοχής έως την περιοχή Ανατολή. Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο. 


Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης 414.  Επίσης διακοπή της κυκλοφορίας έχει γίνει και από το 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θήβας, στο ρεύμα προς τη Θήβα, για τα φορτηγά, ενώ η κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.  Επίσης, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου.


Post Top Ad

.............