Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης με 582 μαθητές- τριες απο 18 σχολικές μονάδες.του Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης με 582 μαθητές- τριες απο 18 σχολικές μονάδες.του Ηρακλείου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης της πρώτης περιόδου που εφαρμόζεται για πρώτη φορά ως επίσημο μάθημα της Ελληνική εκπαίδευσης κατα το σχολικό έτος 2016 - 2017, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης.

"Στην πρώτη περίοδο η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα, συμμετείχαν 582 μαθητές- τριες απο 18 σχολικές μονάδες. Εξοικείωση με το νερό, αναπνοή, επίπλευση, προώθηση με ανοιχτά μάτια σε πρηνή και ύπτια θέση, συγχρονισμός χτυπήματος ποδιών και αναπνοής και πολλά άλλα ωφέλιμα πράγματα διδάχτηκαν τα παιδιά μέσα απο τα 6 μαθήματα κολύμβησης που περιλάμβανε η πρώτη περίοδος. Κάποιοι κανόνες υγιεινής, σωστής συμπεριφοράς και ασφάλειας μέσα στο νερό ήταν τα στοιχεία που μπόρεσαν τα παιδιά να αποκομίσουν μέσα απο το πρόγραμμα αυτό.
Την Δευτέρα 16/01/2017 ξεκινάει η 2η περίοδος του προγράμματος με 21 νέες σχολικές μονάδες να εμπλέκονται. Η περίοδος αυτή θα διαρκέσει έως 21/01/2017 .
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο πρόγραμμα και καλή δύναμη σε όσους εμπλέκονται με την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος

Post Top Ad

.............