ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ VEGAS ΣΤΗΝ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ VEGAS ΣΤΗΝ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Με επίκεντρο την νέα πλατεία της Ιεράπετρας και την τόνωση των καταστημάτων προγραμματίζονται οι φετινές χριστουγιεννάτικες εκδηλώσεις από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Στο φετινό σχεδιασμό, όπως αναφέρει η πρόεδρος κ. Χατζημαρκάκη, κεντρικό ρόλο θα έχουν οι δομές του Δήμου και συγκεκριμένα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης όπου εδώ και καιρό ετοιμάζουν δραστηριότητες για να παρουσιάσουν τις μέρες των εορτών.

Η φωταγώγηση του Χριστουγιεννάτικου δέντρου θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, μετά και από συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο με μια μεγάλη συναυλία στην οποία, «κατά 99%» θα είναι το συγκρότημα των Vegas, και όπως λέει η κ. Χατζημαρκάκη, μένουν ακόμα οι υπογραφές για να μπορεί να γίνει επίσημα η ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.
Εκδηλώσεις προγραμματίζονται και στο Μακρύ Γιαλό, ενώ όσοι σύλλογοι, φορείς ακόμα και γειτονιές θα μπορούν να κάνουν προτάσεις σε περίπτωση που έχουν ιδέες για δράσεις που μπορούν να προγραμματιστούν μέσα στις 15 ημέρες που θα κρατήσουν περίπου οι εορταστικές εκδηλώσεις.
Μια άλλη αλλαγή που θα γίνει φέτος αφορά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό το οποίο δεν θα έχει τη μορφή που είχε τα προηγούμενα χρόνια, αφού για φέτος θα βρίσκονται στολισμένα σπιτάκια σε όλο το μήκος της πλατείας, και όχι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο για να διευκολύνεται η διέλευση του κόσμου και να μην εμποδίζονται τα καταστήματα.

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ VEGAS ΣΤΗΝ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Post Top Ad

.............