Σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου Εκδήλωση για τα ΑΜΕΑ στον Άγιο Νικόλαο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου Εκδήλωση για τα ΑΜΕΑ στον Άγιο Νικόλαο

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Ρεξ» στον Άγιο Νικόλαο.
Συνδιοργανωτές είναι το 1ο Γυμνάσιο Αγ. Νικολάου, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Νικολάου, η Αθλητική Ομάδα «Λάτιος», το ΕΕΕΕΚ Αγ. Νικολάου, η ΕΘΟΑΝ, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγ. Νικολάου, η Ένωση Γονέων και Φίλων ΑμεΑ Επαρχίας Μεραμβέλλου, το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Νεάπολης, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης Παράρτημα ΑμεΑ Λασιθίου, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λασιθίου, ο Ξενώνας «Αγάπη», το Οικοτροφείο Αρετούσα- Ξένιος Ζευς, η Σχολή Χορού «Alegria». Την εκδήλωση υποστηρίζει ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγ. Νικολάου.

Το πρόγραμμα:
– Έναρξη, χαιρετισμοί
– Απονομή στον Παραολυμπιονίκη Εμμ. Στεφανουδάκη από τον Δήμαρχο Αγ. Νικολάου κ. Ζερβό Αντώνη
– Θεατρική παράσταση: «Το κάτι άλλο» της Κάθριν Κέιβ από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγ. Νικολάου σε συνεργασία με το Ε1 τμήμα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Νικολάου.
– Χορωδία «Όπου υπάρχει αγάπη» από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγ. Νικολάου σε συνεργασία με το τμήμα Δ1 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Νικολάου και την καθοδήγηση της μουσικού κ. Πάτρας Φαρσάρη
– Εισήγηση για τον αυτισμό: Τυπική- άτυπη εκπαίδευση, Γεώργιος Μαυροειδής, ΕΕΕΕΚ Αγ. Νικολάου.
– Μουσικο-κινητικά δρώμενα με τους Active Flow και περιθαλπόμενους, Παράρτημα ΑμεΑ Λασιθίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης
– Τραγούδι από μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αγ. Νικολάου
– Ομιλία: Άννα Καραγιαννάκη, Αθλητική ομάδα «Λάττιος»
– Χορογραφία: Μαριάννα Διαμαντοπούλου με την Άννα Φιλιμέγγα και την Μελισσάνθη Αθανασίου, Χορογράφος Αγγελική Γαστρά, Ένωση Γονέων και Φίλων ΑμεΑ Επαρχίας Μεραμπέλλου σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού «Alegria».
* Στον μπουφέ συμμετέχει το ΕΕΕΕΚ Αγ. Νικολάου και το Παράρτημα ΑμεΑ Λασιθίου.
Έκθεση
Εξάλλου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιείται η 22η Έκθεση Έργων ατόμων με αναπηρία των Εργαστηρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου (Παράρτημα ΑμεΑ Λασιθίου).
Η έκθεση φιλοξενείται στην οδό Μ. Μεταξάκη 8 και Σ. Βενιζέλου γωνία (απέναντι από την Παγκρήτια Τράπεζα).
Τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. και θα λειτουργεί από 2 έως 9 Δεκεμβρίου καθημερινά ώρες 8.30 π.μ. -2 μ.μ. και 5-8.30 μ.μ.
πηγη - ανατολη

Post Top Ad

.............