Αναζητώντας μάταια χώρο για να παρουσιαστεί η αγάπη και να πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Αναζητώντας μάταια χώρο για να παρουσιαστεί η αγάπη και να πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων

Αναζητώντας την Αγάπη είναι το παραμύθι της συγγραφέας Μαρίας Μαργιολάκη, αλλά και αναζητώντας χώρο για να παρουσιαστεί η αγάπη είναι το ερώτημα και το παράπονο για την ατυχή εξέλιξη της βραδιάς της παρουσίασης του παραμυθιού.
Στις προγραμματισμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αρχανών Αστερουσίων είχε ενταχθεί και η εκδήλωση ενός παιχνιαδιάρικου απογεύματος στον χώρο του ΚΑΠΗ των Αρχανών το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα.
Μια βραδιά με χορό, τραγούδι, θεατρικό παιχνίδι, που είχε σκοπό να μας ταξιδέψει στον ουρανό μαζί με τα αστέρια .


Δυστυχώς όμως η εκδήλωση τελείωσε πρίν κάν ξεκινήσει.
Το φετινό σύνθημα του δήμου Αρχανών Αστερουσίων για τις εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είναι Ξεχνάμε το "Εγώ" κι επιμένουμε στο "Εμείς"

Μάταια όμως περιμέναμε  το εμείς, αφού το εγώ... έφαγε το εμείς, το εμάς και την βραδιά.
Μαζί με το παιδί μου φεύγοντας απο το Ηράκλειο και μέσα στην έντονη βροχόπτωση με σκοπό να παρακολουθήσω την εκδήλωση η οποία θα ξεκινούσε στις 17.00 το απόγευμα έγινα αποδέκτης μιας απαράδεκτης κατάστασης.
Η εκδήλωση ακυρώθηκε όπως πληροφορηθήκαμε λόγω έλλειψης μικροφωνικής εγκατάστασης , και προτζέκτορα. Ρωτώντας να μάθουμε για το τι συνέβη και άν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε λάβαμε την απάντηση ότι είναι ευθύνη του δήμου και της υπηρεσίας πολιτισμού , καθότι η συγγραφέας η οποία είναι και 5 μηνών έγκυος είχε φροντίσει και είχε υπογράψει για την πλήρη χρήση της αίθουσας και πραγματοποίηση της βραδιάς. 


Όσοι παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση αναγκαστήκαμε και αποχωρήσουμε.
Γνωρίζοντας την πορεία της συγγραφέας Μαρίας Μαργιολάκη, και συζητώντας μαζί της εισέσπραξα την αγωνία της και την στενοχώρια της για την κάθε πιθανή υποψία του κόσμου ότι ίσως να έφερε ευθύνη για την μή πραγματοποίηση της εκδήλωσης, κάτι που επ΄ουδενί δεν έχει να κάνει με την ίδια.

Μια ατυχή στιγμή απο την πλευρά της διοργάνωσης του δήμου που ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί.










Post Top Ad

.............