Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ( ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ )ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ( ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ )ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Mια ενδιαφέρουσα ταινία για τις ψυχικές ασθένειες και στο κοινωνικό στίγμα, θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ξανά το κοινό στο Ηράκλειο.
Πρόκειται για την ταινία μικρού μήκους «Οι μάσκες που βραδιάζουν το πρωί», το σενάριο, την παραγωγή και την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει η ψυχολόγος Μαρία Σβολιαντοπούλου.
Η νέα προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή, 20 Νοεμβρίου στις 18.00, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.
Η ταινία μέσα μέσα από την απεικόνιση 5 μικρών ιστοριών, στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαίσθητοποίηση ενώ εχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και τα έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό στην Εθελοντική Οργάνωση "Όαση του Παιδιού", που έχει αναλάβει και την οργάνωση της εκδήλωσης.
Αξίζει να αναφέρουμε οτι η ταινία έχει ήδη προσφέρει μέσα απο την εθελοντική της δράση, φιλανθρωπικά έσοδα σε διάφορους οργανισμούς όπως η «Ηλιαχτίδα»,  και τον σύλλογο «Ευ ζω με τον Καρκίνο».



Πέντε άτομα. Πέντε διαφορετικές προσωπικότητες. Πέντε διαφορετικές ιστορίες. Έχουν κάτι κοινό. Κάτι το οποίο τους φοβίζεις. Κάτι που τους οδηγεί στα άκρα. Τι είναι αυτό που τους σταματάει; Και τι αυτό που τους ωθεί στο να φτάσουν στα όρια;
Στην ταινία συμμετέχουν εθελοντικά 42 άτομα ενώ κύριοι πρωταγωνιστές είναι αλφαβητικά οι: Νίκη Αποστολάκη, Μαίρη Λεμονάκη, Κατερίνα Στρουμπάκη, Γιώργος Φραγκιαδάκης και Ιωάννα Χωματά.
Κύριος σκοπός της ταινίας, σύμφωνα με την δημιουργό Μαρία Σβολιαντοπούλου είναι να δώσει δύναμη σε όσους ανθρώπους περήφανα μάχονται καθημερινά με κάποιο είδος ψυχικής ασθένειας, όπως επίσης να δείξει οτι το στίγμα, το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να μας κάνει πιο απόμακρους απο τα στοιχεία που μπορούν να μας ονομάσουν  «ανθρώπους».


Post Top Ad

.............