ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ως κορυφαίο της χώρας, στην κατηγορία που αφορά στα καλύτερα εναλλακτικά καταλύματα που συμπεριλαμβάνουν όλες τις επιλογές διαμονής πέραν των ξενοδοχείων, αναδείχθηκε από την trivago, το ξενοδοχείο «Casa Moazzo», που βρίσκεται στο Ρέθυμνο και βραβεύτηκε για το 2017 κατά την απονομή των trivago Awards.
 
Το Casa Moazzo Suites and Apartments βρίσκεται στο κέντρο του Ρεθύμνου, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης. Στεγάζεται σ' ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο και αποτελεί ένα κράμα παράδοσης και πολυτέλειας. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται στην οδό Τομπάζη, δίπλα στην πλατεία της Μητρόπολης και το κτίριο αποτελούσε ιστορική κατοικία, που ανήκε στην οικογένεια των Κρητών ευγενών Μοάτσο, βενετικής καταγωγής.


 
Διαθέτει έξι ευρύχωρες, πλήρως εξοπλισμένες σουίτες, κάθε μια διαφορετική με ιδιαίτερα στοιχεία διακόσμησης εξαιρετικής μπαρόκ αισθητικής.
 
Χάρη στη γεωγραφική του θέση, οι επισκέπτες του μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη του Ρεθύμνου και στα αξιοθέατα της, να ζήσουν τον παλμό και την ένταση της νυχτερινής ζωής, να γευθούν παραδοσιακές γεύσεις, λίγα λεπτά από τα άνετα δωμάτια του Casa Moazzo.
 
H trivago, η οποία ηγείται του ξενοδοχειακού metasearch παγκοσμίως, βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2017. Με τον τουρισμό να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες της Ελλάδας, το επίπεδο προσφερόμενων επιλογών διαμονής μπορεί με ευκολία να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα υψηλό και για τον λόγο αυτό βραβεύει εκείνα τα καταλύματα που ξεχώρισαν καταφέρνοντας να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη υψηλότερα, τόσο στο επίπεδο κατηγορίας του το καθένα, όσο και σε επίπεδο χώρας.
 
Ο Johannes Thomas, Managing Director στην trivago δήλωσε: «Συγκεντρώνουμε και αναλύουμε περισσότερες από 175 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων από ιστοσελίδες ανά τον κόσμο. Αυτό μας δίνει σημαντική γνώση σχετικά με το ποιο ξενοδοχείο είναι ιδιαίτερα καλό και σε ποιο τομέα». Ενώ προσέθεσε: «Τα βραβεία της trivago αναγνωρίζουν τα καταλύματα εκείνα που προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής στους καλεσμένους τους και είμαστε περήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι που βραβεύουμε αυτά τα επιτεύγματά τους».
 
Συνολικά τα trivago Awards χωρίζονται σε οκτώ κατηγορίες, στην κάθε μια εκ των οποίων βραβεύθηκαν δέκα ξενοδοχεία.

ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............