ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΣΙΔΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΣΙΔΩΝ

Τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ανακοίνωσε ο πολιτιστικός σλύλλογος Πατσιδών του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
15.30 Φωταγώγηση και στόλισμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Κρητικά κάλαντα και τραγούδια με την συνοδεία του κρητικού συγκροτήματος του Γιώργου Μπιτζανάκη Κωστή Τζανάκη Γιώργου Σταυρακάκη και Μιχάλη Ιατράκη και με την συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσιδών και των χοροδιδασκάλων Γιάννη Στιβακτάκη και Μαρίας Μαργιολάκη. 

ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΑΡΚΟ ΠΑΤΣΙΔΩΝ




ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
18.00 Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στις Πατσίδες και μοιράζει χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλα τα παιδάκια. Χορός τραγούδι και θεατρικό παιχνίδι με αφορμή την παρουσίαση του παραμυθιού ‘Αναζητώντας την Αγάπη’ της συγγραφέως Μαρίας Μαργιολάκη. Μικροί και μεγάλοι θα περάσουμε ένα παιχνιδιάρικο χριστουγεννιάτικο απόγευμα. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί με τα αστέρια στον ουρανό και να αναζητήσουμε την αγάπη σε ένα κόσμο μαγικό αφήνοντας την πραγματικότητα στην άκρη. 

ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΣΙΔΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
14.00 Κάλαντα σε όλο το χωριό.Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια όπως παλιά. Μικροί και μεγάλοι λέμε τα κάλαντα σε όλο το χωριό με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων του συγκροτήματος του Μιχάλη Ιατράκη και των χορευτικών συγκροτημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσιδών και των χοροδιδασκάλων Γιάννη Στιβακτάκη και Μαρίας Μαργιολάκη.
ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΤΣΙΔΕΣ

Post Top Ad

.............