ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ APOLLONIA BEACH RESORT - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ APOLLONIA BEACH RESORT

To Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ομίλου Cyan group of hotels, πέρασε επιτυχώς για τρίτη συνεχή χρονιά όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του προτύπου «We do local», και συγκέντρωσε 980 / 1000 βαθμούς.

Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε από την Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς και να διακριθεί για τις ενέργειές του για την ανάδειξη της ιδιαίτερης Κρητικής φιλοξενίας στους επισκέπτες, την προώθηση της τοπικής κουλτούρας και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.



Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση την φιλοσοφία του «We dο local»,
πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.wedolocal.gr/.

Apollonia Beach Resort & Spa Το Apollonia Beach Resort & Spa βρίσκεται πάνω στη μεγάλη παραλία της Αμμουδάρας λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ηρακλείου και λίγα λεπτά μακριά από φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους όπως την Κνωσό και άλλα σημεία ιδιαίτερου φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Με 334 δωμάτια - που συνθέτουν το κεντρικό κτήριο - και τα 3 συγκροτήματα bungalows το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ξεχωριστή διαμονή και αποτελεί μια από τις πλέον ποιοτικές επιλογές για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κρήτης.

Cyan group of hotels
Η Cyan group of hotels ιδρύθηκε το 1976 και διαθέτει στον όμιλό της τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa, 5 * αστέρων με 334 δωμάτια, το
Santa Marina Brach, 4 * αστέρων με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa, 5 * αστέρων με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 200 άτομα. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα-Ηρακλείου και στην Σητεία.

Post Top Ad

.............