ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ( Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ) ΣΤΟΝ ALPHA - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ( Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ) ΣΤΟΝ ALPHA


Πρεμιέρα απόψε στoν τηλεοπτικό σταθμό Alpha στις 9.45 μ.μ. του πρώτου επεισοδίου της νέας τηλεοπτικής σειράς “Η λέξη που δε λες” που φέρει την “υπογραφή” του βραβευμένου Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη.
Το πρώτο επεισόδιο διάρκειας 55 λεπτών προβλήθηκε σε πανελλήνια πρώτη το βράδυ της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, παρουσία των συντελεστών της σειράς και πλήθος κόσμου.


Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο σκηνοθέτης της σειράς Θοδωρής Παπαδουλάκης τόνισε «είμαι ικανοποιημένος, γιατί σε δύσκολες οικονομικά εποχές λάβαμε σημαντική βοήθεια και στήριξη από πολλές επιχειρήσεις και ιδιώτες της πόλης μας. Ο προϋπολογισμός μίας τηλεοπτικής σειράς στις μέρες μας, είναι χαμηλότερος σε σχέση με ό,τι ίσχυε πριν από πέντε χρόνια, όπως τότε που γυρνούσαμε το το Νησί. Αρα η συνεισφορά των Χανιωτών ήταν εξαιρετικά σημαντική, για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τα 13 επεισόδια της σειράς».
“Η λέξη που δε λες” θίγει ένα ευαίσθητο κοινωνικό θέμα, που είναι ο αυτισμός, που όπως υπογράμμισε ο κ. Παπαδουλάκης «θεωρώ ότι  αυτή η σειρά θα δώσει ένα παράδειγμα στην κοινωνία για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες. Η ευαισθησία είναι το κίνητρο στο να κάνουμε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα να νιώθουν όμορφα, να αισθάνονται ίσοι απέναντι στους άλλους και όχι να νιώθουν στιγματισμένοι».


Aπό την οργάνωση παραγωγής της εταιρείας “Indigo View” ο Δημήτρης Ξενάκης σημείωσε «όλα τα επεισόδια της σειράς γυρίστηκαν  σε περιοχές και χωριά του Νομού, όπως στον Βατόλακκο, στα Φαλάσαρνα, στον Αποκόρωνα, ενώ πολλά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα  Νεροκούρου, στη γειτονιά Μετόχι – Χατζή Αλή καθώς και σε παραλίες όπως της Γεωργιούπολη και του Σταυρού».
Ο κ. Ξενάκης υπογράμμισε «είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική σειρά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, μετά το Νησί. Εργάστηκαν  γύρω στα 40 άτομα τεχνικοί, ενώ τους 5 βασικούς ηθοποιούς της σειράς πλαισίωσαν 30 ακόμη σε δευτερεύοντες ρόλους, ενώ μαζί με τους κομπάρσους το καστ ξεπέρασε τα 300 άτομα».
«Σαν να ήταν χθες που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Ελπίζουμε να έχει  την ίδια ανταπόκριση και επιτυχία  όπως αυτή που γνώρισε το Νησί. Ευελπιστώ ότι οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών και όχι μόνο, θα ξαναδώσουν την ευκαιρία, ώστε να ξαναδουλέψουμε για κάποια άλλη ίσως σειρά, στον πανέμορφο αυτό τόπο που είναι η Κρήτη», επεσήμανε ο σκηνογράφος από τον Όλυμπο Καρπάθου, Αντώνης Χαλκιάς.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.ά. Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.

Post Top Ad

.............