ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Ενα πανόραμα εκδόσεων με ορθόδοξο χριστιανικό περιεχόμενο μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης της έκθεσης βιβλίου που πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου (Αντωνίου Γιάνναρη 2) από τις εκδόσεις “Εν πλω”.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.
«Κάνουμε μία προσπάθεια εδώ και 3 χρόνια με τη διοργάνωση εκθέσεων ορθόδοξου χριστιανικού βιβλίου ανά την Ελλάδα με χιλιάδες τίτλους και με τιμές προσιτές για το κοινό», εξήγησε ο υπεύθυνος εκδόσεων “Εν πλω” Αλέξανδρος Καραβάνης και πρόσθεσε ότι σε μερικές περιπτώσεις η έκπτωση υπερβαίνει ακόμα και το 70%.
Τόνισε ότι η έκθεση περιλαμβάνει βιβλία όχι μόνο των εκδόσεων “Εν πλω” αλλά και άλλες εκδοτικές προσπάθειες καλύπτοντας μία μεγάλη γκάμα ορθόδοξων χριστιανικών βιβλίων.


Στο πλαίσιο αυτό ο επισκέπτης μπορεί να βρει δοκίμια και μυθιστορήματα, εκκλησιαστικά και φιλοσοφικά κείμενα, όπως και εκλαϊκευμένα κείμενα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, κείμενα ιστορικά και άλλα που αναφέρονται σε μορφές αγίων κ.ά.
Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδιαφέρον από το αναγνωστικό κοινό για τα βιβλία που έχουν ως πυρήνα την ορθόδοξη χριστιανική παράδοση ο κ. Καραβάνης τόνισε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και πολλοί είναι εκείνοι που προσέρχονται στην έκθεση για να αγοράσουν έστω και ένα βιβλίο. «Αυτό είναι σημαντικό δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο. Χρειάζεται όμως μία συστηματικότητα και εμείς προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε αυτό το ενδιαφέρον».

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............