ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Μεγάλη αύξηση στην κίνηση των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων που καταπλέουν και αποπλέουν από το λιμάνι του Ηρακλείου παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες και ενόψει του δεκαπενταύγουστου που προσελκύει περισσότερους τουρίστες στην Κρήτη.



Οι καλές ημέρες που κυριαρχούν στην Κρήτη ευνοούν τους κατόχους τουριστικών σκαφών να αποπλεύσουν για ημερήσιες ή περισσοτέρων ημερών εκδρομές.




Η σημαντική άνοδος στην κίνηση αντικατοπτρίζεται από την αύξηση των επιβατών στα δρομολόγια που εκτελούν από και προς το λιμάνι του Ηρακλείου συνολικά 7 πλοία, από τα οποία κάποια έχουν ως προορισμό τον Πειραιά, ενώ κάποια άλλα καταπλέουν σε άλλα λιμάνια της χώρας –μεταξύ άλλων- στα λιμάνια Σαντορίνης, της Ρόδου, της Καρπάθου, της Μυκόνου, καθώς και άλλων νησιών των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.






Ειδικότερα, όσον αφορά στις Μινωικές Γραμμές, τον μήνα Ιούλιο πραγματοποιούνταν ημερήσια δρομολόγια από Ηράκλειο προς Πειραιά και από Πειραιά προς Ηράκλειο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.



Ωστόσο, και η ΑΝΕΚ Lines έχει αυξήσει τη συχνότητα των δρομολογίων της για τον Αύγουστο, πραγματοποιώντας μέχρι και τρία δρομολόγια τη μέρα από Πειραιά προς Ηράκλειο και το αντίστροφο, ορισμένες ημέρες της εβδομάδας.






Post Top Ad

.............