ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ IMPERIAL AIRWAYS ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ IMPERIAL AIRWAYS ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η Βιβλιοθήκη Μανώλης Φουντουλάκης θα μας ταξιδέψει φέτος στα χρόνια του Μεσοπολέμου. Μέσα από διηγήσεις, φωτογραφίες, άρθρα, χάρτες, έγγραφα, επιστολές και σπάνιο κινηματογραφικό υλικό ιχνηλατεί την ιστορία του Σταθμού Ανεφοδιασμού Ελούντας. Εδώ στάθμευαν, μεταξύ 1929 και 1939, τα υδροπλάνα της Βρετανικής Αεροπορικής Εταιρίας Imperial Airways στο δρομολόγιο Λονδίνο – Αλεξάνδρεια – Βομβάη.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μόνο την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 8 μ.μ. και θα έρθει στην Ελούντα για να την παρακολουθήσει και ο στρατιωτικός ακόλουθος της βρετανικής πρεσβείας».
Η ομώνυμη Έκθεση Φωτογραφίας θα διαρκέσει έως τις 15 Αυγούστου (καθημερινά 7 – 9 μ. μ.). Την συνδιοργάνωση έχουν ο Προοδευτικός Σύλλογος Ελούντας, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελούντας και ο ΠΑΟΔΑΝ.
κειμενα - anatoli.com
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ IMPERIAL AIRWAYS ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Post Top Ad

.............