ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗ ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗ ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

Πέφτει σήμερα, Κυριακή 3 Ιουλίου, η αυλαία του 1ου Παγκρήτιου Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ΄ οδόν» του Δήμου Ηρακλείου.

Η  μεγάλη γιορτή που ξεκίνησε την Πέμπτη 30 Ιουνίου και έχει μετατρέψει ολόκληρη την πόλη σε μια μεγάλη παρέα που χορεύει, τραγουδάει, χαίρεται και απολαμβάνει την τέχνη και τον πολιτισμό, ολοκληρώνεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο ενδιαφέρουσες επιλογές και για τους πιο απαιτητικούς!







ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ



Πνευστά στην Πλατεία του Αγίου Τίτου, έντεχνο ρεπερτόριο, στα Λιοντάρια, Κρητικά παραδοσιακά στο Πάρκο Γεωργιάδη, Καραγκιόζης στον Λάκκο, Ρεμπέτικα στην Αγία Τριάδα, ζωγραφική, χορός, μουσική, χειροτεχνίες, παιδικά παιχνίδια,  τέχνη, παντού! 
Η Παρασκευή 1η Ιουλίου, δεύτερη μέρα του 1ου Παγκρήτιου Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ΄ οδόν» του Δήμου Ηρακλείου προσέφερε στους Ηρακλειώτες αλλά και τους  επισκέπτες της πόλης, πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες,  προκειμένου να βγουν, να διασκεδάσουν, να τραγουδήσουν, να χαρούν, να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του  πολιτισμού.  Κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν, γεμίζοντας τα σημεία των εκδηλώσεων και προσφέροντας στους καλλιτέχνες του φεστιβάλ θετική ενέργεια, χαμόγελα και ζεστό χειροκρότημα! 
Το «Τέχνη καθ’ οδόν» συνεχίζεται σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου  και αύριο, Κυριακή 3 Ιουλίου, με εξίσου πλούσιο πρόγραμμα. 

















Post Top Ad

.............