ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

Στο θέατρο της παραλιακής λεωφόρου Παναγιωτάκη, εμφανίστηκε ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» προσκεκλημένος της Χορωδίας και Ορχήστρας «Ενωδία» και του πολύ δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων.
Ο Όμιλος παρουσίασε χορούς από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού σε εκτέλεση της Χορωδίας υπό την διεύθυνση του μουσικολόγου π. Δημητρίου Παπαδάκη. Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε χορούς της Κρήτης με τους ήχους του συγκροτήματος του Χάρη Φραγκιαδάκη.


Επρόκειτο για μια σπουδαία εκδήλωση με πλήθος συντελεστών, αφηγήσεων, δρωμένων, θεατρικών αναπαραστάσεων, τιμητικών διακρίσεων και πολύ ποιοτική μουσική και χορό. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμινίων, ο οποίος με τις άοκνες προσπάθειες του Προέδρου του κ. Μανώλη Τσουρή και σύσσωμου του Διοικητικού του Συμβουλίου οργάνωσε μια άψογη βραδιά με κοινωνικό χαρακτήρα. Ενισχύθηκε η προσπάθεια για την ολοκλήρωση παιδικής χαράς στη συνοικία των Καμινίων ενώ γνωστοποιήθηκε η διαρκής προσπάθεια του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» για τον Ξενώνα Αστέγων Φοιτητών.

Την εκδήλωση παρακολούθησε από νωρίς ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, πολλοί Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος που συνέρευσε στο χαρακτηριστικό θέατρο της πόλης του Ηρακλείου το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κύμα και προσφέρεται στους δημότες για ποικίλες δραστηριότητες πολιτισμού και ψυχαγωγίας.


Post Top Ad

.............