ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΑΣΙΤΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΑΣΙΤΕΣ



Στις Κάτω Ασίτες το Διήμερο Φεστιβάλ Προβολής και Προώθησης Τοπικών Προϊόντων «Εκτός Πόλης» του Δήμου Ηρακλείου
Με τη διοργάνωση στις Κάτω Ασίτες ολοκληρώνεται φέτος το 2ο Διήμερο Φεστιβάλ Προβολής και Προώθησης Τοπικών Προϊόντων «Εκτός Πόλης» που διοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου.


Πρώτος σταθμός στη φετινή προσπάθεια ήταν η Τοπική Κοινότητα των Δαφνών, ακολούθησε η Τοπική Κοινότητα του Αγίου Σύλλα και το Φεστιβάλ «κλείνει» με την Τοπική Κοινότητα των Κάτω Ασιτών. Πρόκειται για τρεις περιοχές της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου που διαθέτουν ένα ισχυρό και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, σημαντικούς φυσικούς πόρους αλλά και μια σπουδαία πολιτισμική κληρονομιά. Tο 3ο Διήμερο «Εκτός Πόλης» θα πραγματοποιηθεί στις Κάτω Ασίτες στις 30-31 Ιουλίου.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η ΔΗΕΚΗ με συνδιοργανωτές τις Τοπικές Κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Δαφνών, τους Αγίου Σύλλα και των Κάτω Ασιτών.


Το Διήμερο Φεστιβάλ Προβολής και Προώθησης Τοπικών Προϊόντων «Εκτός Πόλης» πέρυσι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις Δημοτικές Ενότητες Γοργολαΐνη, Παλιανής και Τεμένους.
Και αυτό το διήμερο, λεωφορείο του Δήμου Ηρακλείου θα αναχωρεί στις 17:30 μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου (Πλατεία Ελευθερίας) με προορισμό τις Κάτω Ασίτες, που πραγματοποιείται το φεστιβάλ «Εκτός Πόλης» μεταφέροντας δωρεάν τον κόσμο που επιθυμεί να το παρακολουθήσει.

Το πρόγραμμα 30-31 Ιουλίου «Εκτός Πόλης» στις Κάτω Ασίτες.

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΙΤΕΣ ΣΤΙΣ 30 ΚΑΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Post Top Ad

.............