ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΞΑΝΘΟΥΔΙΔΙΑ 2016 ΕΩΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΞΑΝΘΟΥΔΙΔΙΑ 2016 ΕΩΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Και φέτος οι καλοκαιρινές βραδιές γίνονται συνώνυμες της διασκέδασης, της δημιουργικότητας, του πλουραλισμού και της ποιότητας στη μοναδική ατμόσφαιρα του ανθισμένου Αβδού. 
Τα «Ξανθουδίδεια 2016» ξεκινούν την Παρασκευή 29 Ιουλίου, με μια θεατρομαγική βραδιά για μικρούς και μεγάλους, από το γνωστό μάγο Zakris, που θα παρουσιάσει μια διαδραστική παράσταση, με τη συμμετοχή των παιδιών! Στο τέλος της παράστασης, η κλόουν θα διασκεδάσει τα παιδιά με μπαλονοκατασκευές και ζωγραφική στα προσωπάκια τους! 

Ακολουθεί, την Κυριακή 31 Ιουλίου ο «2ος Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμου Φράγματος Αποσελέμη», με δύο διαδρομές: Αβδού – Σφεντύλι – Αβδού, 7 χλμ., και Αβδού – εκκλησάκι Αγίου Νικολάου – Αβδού, 3,5 χλμ. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλον τον κόσμο. Μετά τον τερματισμό θα γίνει απονομή των μεταλλίων και γλέντι με φαγητό και μουσική στην πλατεία της βυζαντινής εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής.  
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν έως 20 Αυγούστου με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών. Από το πρόγραμμα δεν λείπουν βραδιές κεφιού και οινοποσίας, όπως είναι το πάρτυ νεολαίας στις 12 Αυγούστου, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού για τα παιδιά στις 7 Αυγούστου και η βραδιά παραδοσιακών φαγητών, που θα ετοιμαστούν από τις νοικοκυρές του χωριού με πρώτες ύλες από το Αβδού. 








Για τον εορτασμό των 150 χρόνων της Κρητικής Επανάστασης του 1866, στις 8 Αυγούστου, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των κ.κ. Εμμανουήλ Γ. Χαλκιαδάκη, Δρα. Ιστορίας του Α.Π.Θ., Διδάσκοντος Π.Α.Ε.Α.Κ. και ερευνητικού συνεργάτη IOCS Κέμπριτζ, και Γεωργίου Μ. Κορναράκη, Δρα. Π.Κ., Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων Ηρακλείου και Συγγραφέα.   
Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβδού: http://www.mes-avdou.gr/conten...

ΞΑΝΘΟΥΔΙΔΙΑ 2016 ΑΠΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Post Top Ad

.............