ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 8μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου και του Ιδρύματος “Αγία Σοφία”, στους Αγιους Πάντες Αποκορώνου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Η άλλη πύλη” (εκδόσεις Σμίλη, Αθήνα 2015) της Στέλλας Αρκάδη (Στέλλας Εμμ. Κακατσάκη).
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Κοινωφελές Ιδρυμα “Αγία Σοφία”, το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου και η Ενωση Πνευματικών Δημιουργών Ν. Χανίων.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος -συγγραφέας Ρούλα Βουράκη και η τ. σχολική σύμβουλος – συγγραφέας Αγγέλα Μάλμου. Ποιήματα θα απαγγείλει η τ. διευθύντρια της ΕΡΑ Χανίων Αννα Μακράκη – Καρέλλα και ριζίτικα τραγούδια θα αποδώσουν μέλη του Παραδοσιακού Συλλόγου “Οι Ακρίτες”. Συντονιστής θα είναι ο δάσκαλος – λογοτέχνης Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης.


Η Στέλλα Αρκάδη (φιλολογικό ψευδώνυμο της Στέλλας Εμμ. Κακατσάκη) γεννήθηκε στις Βρύσες Αποκορώνου, τελείωσε το Γυμνάσιο Βάμου, πήγε στην Αθήνα για να σπουδάσει Νομικά, αλλά «λοξοδρόμησε», κατά δήλωσή της, για το θέατρο και τη γραφή. Εχουν εκδοθεί σε βιβλία πριν από την “Αλλη πύλη” οι ποιητικές της συλλογές “Χωρίς εισαγωγικά”, “Ευλογημένη βροχή”, “Ανθη του κάκτου”, “Η Νίκη της Σαμοθράκης”, “Των αγαπημένων”, “Των παιδιών”, μια συλλογή με διηγήματα “Δέκα Νύχτες και δυόμισι παραμύθια”, το θεατρικό “Τοπία

και σώματα”, κι ένα βιβλίο με παραμύθια και ιστορίες για νέους, με τον τίτλο “Παραμύθια της Γης”.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Post Top Ad

.............