ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΟΧΗΣ REGULARITY ΚΡΗΤΗ 2016 ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΟΧΗΣ REGULARITY ΚΡΗΤΗ 2016 ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΟΧΗΣ REGULARITY ΚΡΗΤΗ 2016  απο 25-26 Ιουνίου που θα διεξαχθεί με επίκεντρο την πόλη του Αγίου Νικολάου που θα δώσει τη εκκίνηση στις 10.00 την Κυριακή 26 Ιουνίου.
Οι επιτυχημένες συνταγές δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν και σε αυτό το πλαίσιο η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, ΠΑ.Σ.Ο.Ε.- Ε.Ο.ΟΕ. ακολουθεί σε επίπεδο Ειδικών Διαδρομών τον ορεινό όγκο του ΛΑΣΙΘΙΟΥ . 

  Πιο συγκεκριμένα, το 3ο Πανελλήνιο Ιστορικό Ράλλυ Οχημάτων Εποχής REGULARITY ΚΡΗΤΗ 2016 θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 26 Ιουνίου 10.00 από των χώρο της προβλήτας του λιμανιού, που έχει φιλοξενήσει με επιτυχία και παλαιότερα παρόμοια Ραλλυ .Το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, θα διανύσει 42 χιλιόμετρα ΚΡΙΤΣΑ-ΚΡΟΥΣΤΑ-ΠΡΙΝΑ-ΜΕΣΕΛΕΡΟΙ με 3 Ειδικές Διαδρομές . 
Πρόκειται για γρήγορη, θεαματική και με μεγάλη ορατότητα διαδρομής, μέσα από χωρία και δάση που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό θεατών. Τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν στο λιμάνι της όμορφης Ιεράπετρας 12.30 μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιουνίου. 
Επιπλέον, τον αγώνα στηρίζουν ως Χορηγοί η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ- Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-Ο ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ- Ο ΟΜΙΛΟΣ VITA HOTELS. Όπως σε κάθε άλλη περίπτωση, έτσι και τώρα η Τοπική κοινωνία αποδεικνύει εμπράκτως την υποστήριξή της στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΟΧΗΣ REGULARITY ΚΡΗΤΗ 2016 .
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΟΧΗΣ REGULARITY ΚΡΗΤΗ 2016 ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

Post Top Ad

.............