ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2016 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2016



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΗ 
24-25-26/6/2016 


Διατροφή & Ευεξία από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, Τ.Ε.Ι Κρήτης (Παράρτημα Σητείας)
Η συνέχιση της ετήσιας δράσης Διατροφή & Ευεξία από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, Τ.Ε.Ι Κρήτης (Παράρτημα Σητείας) στα πλαίσια του μαθήματος «Δημοπαθολογία της Διατροφής» Στ΄ Εξαμήνου, σε συνεργασία με την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, το Δήμο Σητείας, τους εθελοντές επαγγελματίες υγείας του Γ.Ν-Κ.Υ. Σητείας, τον Ιατρικό Σύλλογο Σητείας και εθελοντές επαγγελματίες υγείας Νομού Λασιθίου και Ηρακλείου.

Τριήμερο Εκδηλώσεων με θέμα: Διατροφή & Ευεξία 2016: Μάθε για την Υπέρταση…μείωσε την Πίεση!

Σκοπός των εκδηλώσεων αποτελεί τόσο η δραστηριοποίηση των φοιτητών σε δράσεις πρόληψης και προαγωγής υγείας στην κοινότητα, όσο και η ενημέρωση- ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα διατροφής, πρόληψης και προαγωγής της υγείας, με γνώμονα όλων τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Σητείας.


Το τριήμερο εκδηλώσεων περιλαμβάνει: Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Διατροφή & Ευεξία: Μαθαίνουμε για την Υπέρταση Συναυλίες με τοπικά μουσικά συγκροτήματα στο κέντρο της πόλης για οικονομική ενίσχυση τοπικών φορέων Ανοιχτό Νοσοκομείο 2016, δωρεάν προληπτικός πληθυσμιακός έλεγχος και ιατρικές εξετάσεις από εθελοντές επαγγελματίες υγείαςΕνημέρωση των πολιτών και πραγματοποίηση μετρήσεων με στόχο την πρόληψη και θεραπευτική αντιμετώπιση της Υπέρτασης. Περπάτημα στην πόλη της Σητείας και διαδραστικά παιχνίδια με ελεύθερη συμμετοχή των πολιτών. Μάθημα Γαστρονομίας με συνταγές για την υπέρταση.


ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΗ 25-26/6/2016 Πολιτιστικός Σύλλογος Πραισού


Η πανίδα και χλωρίδα της Πραισού εκδρομή στην ΤΚ Πραισού Μουσείο Ιστορίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πραισού Περιβάλλον διάσωση και ανάδειξη ιστορικών μνημείων Πραισού Ώρα 17.00

Post Top Ad

.............