ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ


Ανοικτές πόρτες σε εγκαταστάσεις οινοποιίων αλλά και σε διαθέσεις και προτιμήσεις γεύσεων πρόσφερε το  Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης (Wines of Crete) του νησιού το Σαββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου.
 Οινόφιλοι και εξερευνητές» των γεύσεων και αρωμάτων των κρασιών της Κρήτης.  είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της παραγωγής του κρασιού, στους αμπελώνες τους και σαφώς να δοκιμάσουν τις τοπικές ποικιλίες των κρασιών του νησιού.
Είχαμε την τύχη να βρεθούμε σήμερα Κυριακή 29 Μαίου στο οινοποιείο Ευφροσύνη στα Κεράσια του δήμου Ηρακλείου και να αισθανθούμε εκτός απο τις ποικιλίες των  κρασιών που μας προσφέρθηκαν, την κρητική φιλοξενία και τις παραδοσιακές γεύσεις της κρητικής γής.



Είχαμε την χαρά να συναντήσουμε και τον αντιδήμαρχο παιδείας Ηρακλείου κύριο Γιώργο Βλαχάκη όπου σε πολύ φιλικό κλίμα και με την συντροφιά ενός ποτηριού κρασί ανταλλάξαμε απόψεις για τον κρητικό οίνο  αλλά και τις δυσκολίες των οινοποιών στην διαδρομή που βαδίζουν καθημερινώς για φτάσει το κρασί απο το αμπέλι στο ποτήρι μας το θεϊκό νέκταρ.




















Post Top Ad

.............