ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ


Ένας νέος πολιτιστικός και κοινωνικός χώρος ανοίγει αυτές τις μέρες στην πόλη μας. Η "Ξύλινη Tabya". 
Δημιουργήσαμε αυτό τον χώρο σαν μια εστία αντίστασης, σαν έναν χώρο που θα μπορούμε να βρισκόμαστε και να κάνουμε παρέα, οι Ηρακλειώτες που ακόμα ελπίζουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος από την πολιτιστική και οικονομική λαίλαπα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Και τα βάζουμε μαζί, τον πολιτισμό και την οικονομία γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένα. Σήμερα, έχει κυριαρχήσει ο Πολιτισμός του fast food που δεν θέλει σκεπτόμενους ανθρώπους, αλλά ρομπότ καταναλωτές. Έχουμε ξεχάσει πως να δημιουργούμε παρέες που συζητάνε, προβληματίζονται αλλά και γλεντάνε.

Με αυτά στο μυαλό μας, σκεφτήκαμε οτι δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο τρόπο για να κάνουμε την πρώτη μας ανοιχτή εκδήλωση από αυτόν:
Πέντε χρόνια τώρα, οι "ταγοί του έθνους" μας σώζουν υπογράφοντας μνημόνια, ξεπουλώντας δημόσια περιουσία, φτωχοποιώντας ακόμα περισσότερο τον λαό. Από τον Γιωργάκη και τον Σαμαρά στην μοιραία παρέα του Αλέξη. 
Τις μέρες που θα ψηφίζονται στη Βουλή αυτόματοι "κόφτες" και πολυνομοσχέδια 7 χιλιάδων σελίδων (που οι συριζαίοι βουλευτές δεν θα έχουν προλάβει να διαβάσουν όπως και οι προκάτοχοι τους) θα παρουσιάσουμε την συλλογή κόμιξ του John Antono από τις εκδόσεις Α/συνέχεια με τίτλο: 
"Όχι άλλο σώσιμο"
Η νεοελληνική τραγωδία σε ένα γελοιογραφικό χρονικό (2010 - 2015).
Όλα αυτά την Δευτέρα 23 Μάη στις 19:30. 
Παρών θα είναι και ο John Antono, ένα νεαρός καλλιτέχνης, με πλούσιο υλικό για να κάνουμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Η "Ξύλινη Tabya" βρίσκεται στην οδό Μαστραχά 14, στην Αγία Τριάδα (εκεί στο μικρό "τσαρσάκι"). Θα περάσουμε όμορφα σίγουρα. Σας περιμένουμε.

Post Top Ad

.............