ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΟΥΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΟΥΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Συνεχίζεται και θα διαρκέσει έως τις 17 Απριλίου το 3ο Μεγάλο Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνουν οι βιβλιοπώλες του Ηρακλείου στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα υπάρχουν χιλιάδες τίτλοι βιβλίων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Όπως αναφέρει η Ένωση Εκδοτών και Βιβλιοχαρτοπωλών Ηρακλείου “Βιβλία εν δράσει” “προσπαθούμε με αυτή τη δράση να δώσουμε ένα διέξοδο στην αδυναμία των φίλων της γνώσης και της ανάγνωσης να προμηθευτούν βιβλία, λόγω της οικονομικής στενότητας που βιώνουμε όλοι.


Προτείνουμε μια τεράστια ποικιλία τίτλων που λαμβάνει υπόψη όλες τις αναγνωστικές προτιμήσεις και ταυτόχρονα επιδιώκει να στηρίξει και τα μέλη της που έχουν πληγεί σημαντικά από αυτήν τη ζοφερή πραγματικότητα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, που θέλουν να προμηθευτούν βιβλία σε τιμές - έκπληξη, χαμηλότερες κατά 60% ή και περισσότερο της αρχικής τιμής. Ο κάθε βιβλιόφιλος θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του χωρίς να είναι υποχρεωμένος να παραχωρήσει τίποτα από τις απαιτήσεις του σε ποιότητα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεγάλη έκθεση βιβλίων με πολύ χαμηλή τιμή”.
Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.


Post Top Ad

.............