ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και το Γραφείο Νεότητος σε συνεργασία με τη παιδική και νεανική χορωδία της Μητροπόλης, την Βυζαντινή χορωδία της Εκκλησιαστικής Πατριαρχικής Σχολής Κρήτης και την ενορία Ζωοδόχου πηγής Μουρνιών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως επί της Αντωνίου Γιάνναρη 2.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ελάτε να τιμήσουμε τη Μητέρα Θεοτόκο που έδωσε ελεύθερα και πρόθυμα τη συγκατάθεσή της για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο της αγάπης του Θεού χαρίζοντας σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος την Αθανασία της ψυχής.
Ελάτε όλοι μαζί να ζωντανέψουμε το παρελθόν ενθυμούμενοι τα ιστορικά γεγονότα και τα μαρτυρικά εκείνα πρόσωπα που με την ηρωική τους αντίσταση και την περήφανη αυτοθυσία τους μας δώρισαν το ανεκτίμητο αγαθό της Ελευθερίας, συμβάλλοντας στην ανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας».

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ 

Post Top Ad

.............