Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΚΙΔΙΩΝ ΠΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΚΙΔΙΩΝ ΠΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ


O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» και η Πρωτοβουλία Ηρακλείου για τους Πρόσφυγες και Μετανάστες θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες στο μεταφορικό γραφείο «Άφοι Κουράτορα», στην περιοχή Μαλάδες Ηρακλείου και επί της οδού Τάσου Λειβαδίτη 1, τηλ. 2810-254876 για τη μεταφορά 1.250 παιδικών σακιδίων πλάτης γεμάτα με είδη πρώτης ανάγκης που μαζεύτηκαν σε δράση αλληλεγγύης του Συλλόγου.


Τα σακίδια πλάτης στάλθηκαν με τη βοήθεια του παραπάνω μεταφορικού γραφείου:
Α) Στην Ομάδα Αλληλεγγύης Προσφύγων της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, η οποία με τη λειτουργία της «ΟΑΣΗΣ» έχει συμβάλει τη βελτίωση των συνθηκών παραμονής των προσφύγων παρέχοντας ζεστά ροφήματα, βρεφική περιποίηση δημιουργική απασχόληση και είδη πρώτης ανάγκης.
Β) στην Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών που υποδέχεται καθημερινά στην Πύλη Ε1 του λιμανιού εκατοντάδες πρόσφυγες, βοηθώντας τους και παρέχοντας τους είδη πρώτης ανάγκης και
Γ) στην Ανοικτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα, που προσφέρει προσωρινή φιλοξενία καθημερινά σε εκατοντάδες πρόσφυγες.  


Τα σακίδια πλάτης φτιάχτηκαν από τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές/τριες και τους γονείς και περιείχαν αντικείμενα πρώτης ανάγκης που  χρειάζονται στα προσφυγόπουλα στο ταξίδι τους για την αναζήτηση της νέας τους πατρίδας.
«Να βρεις γρήγορα μια καινούρια πατρίδα και να είσαι ευτυχισμένο», γράφει στα προσφυγόπουλα η Χριστίνα από Νηπιαγωγείο του Ηρακλείου σε σημείωμα από τα σακίδια που έλαβε η «ΟΑΣΗ» από την πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τα μικρά προσφυγόπουλα.

Μακάρι   η ευχή της μικρής Χριστίνας να πραγματοποιηθεί!

Post Top Ad

.............