ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Αη ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΟΜΑΛΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Αη ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΟΜΑΛΟ



Στα γιορτινά ντύθηκε το “Ξυλόσκαλο” του ιστορικού Ομαλού με την φωταγώγηση για 5η συνεχή χρονιά, αρκετών δένδρων της περιοχής αυτής καθώς και της παρακείμενης ταβέρνας από τον Δήμο Πλατανιά και τη δημιουργία του “Χωριού του Αη Βασίλη”.


Της φωταγώγησης προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός που τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας για να συνεχιστεί η εκδήλωση με χαιρετισμό του δημάρχου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη, ο οποίος χαρακτήρισε τη φετινή εκδήλωση λιτή λόγω του συγκλονιστικού επεισοδίου που συνέβη το προηγούμενο 24ωρο στην περιοχή. Οπως ςπςσήμανε ο κ. Μαλανδράκης «ο σκοπός του Δήμου είναι μέσα απ’ αυτήν την εορταστική φωταγώγηση ν’ αναδειχθεί το φυσικό κάλλος της περιοχής δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να γνωρίσουν αυτό τον πανέμορφο τόπο του Ομαλού, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να είναι και σύντομος, αλλά και σε μεγαλύτερη διάρκειας προορισμός. 


Εχουμε την ευκαιρία εδώ και από τις επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται και τους υπεύθυνους ανθρώπους που τις διαχειρίζονται να μπορούν να παρέχουν αξιόλογες υπηρεσίες για να μπορεί ο καθένας να έχει ένα κίνητρο να επισκεφθεί την περιοχή και τώρα τον χειμώνα να θαυμάσει τη μαγευτική ομορφιά της». Ο ίδιος ανέφερε ότι «με τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος μας στις ημέρες των εορτών και που θα ολοκληρωθούν στη παιδούπολη που φτιάχνουμε για τους μικρούς μας φίλους, θέλουμε να δώσουμε χαρά σε όλους, μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να ξεχαστούν από προβλήματα και από κάθε τι το οποίο τους βασανίζει μιας και η καθημερινότητα πολλές φορές είναι σκληρή. Χρόνια πολλά σε όλους μ’ ένα νέο έτος που θα έχει καλές ειδήσεις και πάνω απ’ όλα να είμαστε γεροί και να προσπαθούμε για το καλύτερο». Την εκδήλωση πλαισίωσε ο μουσικοχορευτικός παραδοσιακός Σύλλογος “Βιγλάτορες” με τους καλλιτέχνες της κρητικής μουσικής, Σπύρο Παναγιωτάκη στο λαγούτο και Γιάννη Μαραγκάκη στη λύρα. Το “χωριό του Άη Βασίλη” θα είναι επισκέψιμο όλες τις Κυριακές και τις αργίες των εορτών -έως τις 5 Ιανουαρίου- από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ




Post Top Ad

.............