ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην πλατεία της Σητείας χτες Παραμονή Χριστουγέννων για να παρακολουθήσει και να συμμετέχει στην καλικαντζαροβραδιά που οργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας, το Καλειδοσκόπιο, η Φιλαρμονική του Δήμου Σητείας, η Δημοτική Κοινότητα Σητείας, ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ. και ο Δήμος Σητείας. Μια βραδιά που τα είχε όλα. Με πολύ κέφι και ζωντάνια τραγουδήσαμε μαζί με την Φιλαρμονική τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης μεταφέροντας το κλίμα των ημερών.

Όλοι μαζί οι καλικάντζαροι άναψαν φωτιές και έγινε η παρασκευή του "ΦΙΛΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ! «Βοτάνι - βοτανάκι εννιά φορές να βράσεις να γίνεις σύννεφο στον ουρανό να φτάσεις» με την βοήθεια του Si-Mel Σαββιδάκη και του συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας. Μια στιγμή που τρέλανε όλον τον κόσμο.
Αμέσως μετά ακολούθησαν τα καλλιστεία και ο διαγωνισμός καλικαντζαροασχήμιας. 40 καλικάνζαροι ντυμένοι εντυπωσιακά χορεύοντας υπό τους ήχους των κρουστών και των κατσαρολικών συμμετείχαν σε όλο αυτό. Η Κριτική επιτροπή η Δημοτική αρχή της γελαστής πολιτείας (Δήμαρχος, Αστυνόμος, Δικαστής, Δημοσιογράφος και οι τρελές της υπόθεσης) ανέδειξαν τον σούπερ νικητή της βραδιάς χαρίζοντας του την ιερή κουδούνα της Πόλης. Ομόφωνα η επιτροπή επέλεξε το Γιαννάκη.

Παράλληλες δράσεις για τα παιδιά από το Καλειδοσκόπιο ήταν το εργαστήρι "οι σοκολατοκαλικάντζαροι" και "οι γλυφιντζουραίοι - η Αγέλαστη Πολιτεία". Σε όλο αυτό συμμετείχε και η ομάδα «Ποδηλάτρες» που είχε οργανώσει πέρυσι την 1η Καλικαντζαροδρομία 2014. Και του χρόνου παιδιά !!! Καλά Χριστούγεννα ... Ραντεβού στο Πολύκεντρο και στις παραστάσεις της Αγέλαστης Πολιτείας !!!



Post Top Ad

.............