ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Άγιος Βασίλης έρχεται… και φέτος τα Χριστούγεννα στο Ενυδρείο Κρήτης φέρνοντας μαζί του πολλές και όμορφες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους: μελωδικά Χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά ακούσματα, εντυπωσιακά χορευτικά, όμορφες παραστάσεις, φαντασμαγορικά μαγικά, μοναδικές ξεναγήσεις, διασκεδαστικά και επιμορφωτικά παιχνίδια, εορταστικές κατασκευές .


Σε έναν υπέροχα στολισμένο βυθό μαζί με σημαντικούς μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, μάγους κ.α ο Θαλασσόκοσμος θα υποδεχτεί και αυτά τα Χριστούγεννα τον αγαπημένο «υποβρύχιο» Άγιο Βασίλη παρέα με την όμορφη γοργόνα του, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 12-13 Δεκεμβρίου και από τις 19 Δεκεμβρίου συνεχίζουν καθημερινά (με μειωμένες δράσεις παραμονές και ανήμερα των εορτών) μέχρι της 6 Ιανουαρίου. Την ημέρα των Θεοφανίων «κλείνει» ο κύκλος των εκδηλώσεων με τον καθιερωμένο, πλέον, Αγιασμό των υδάτων. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ενυδρείου (www.cretaquarium.gr).




Post Top Ad

.............