ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΥΤ. ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΥΤ. ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητική ανταπόκριση έγινε στο Δημοτικό στάδιο, το Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά  που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και ρούχων για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μια εκδήλωση που στόχος είναι να γίνει θεσμός.

Στο γήπεδο παρατάχθηκαν οι ομάδες του Αετού Ανωγείων, ο Ο.Φ.Η 94, η ομάδα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για να σκοράρουν στις καρδιές μας και να προσθέσουν πόντους αγάπης και συμπαράστασης στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που μαστίζονται από την οικονομική κρίση. Παρόντες ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου κ. Νίκος Βρέντζος μαζί με όλα τα μέλη του, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Ανωγείων κ. Σμπώκος και ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης καθώς και αρκετοί Ανωγειανοί που πήγαν εκεί για να εκδηλώσουν τη συμπαράσταση τους σε αυτές τις πολυσχιδείς δράσεις του Πολιτιστικού συλλόγου.
Αν και η κατάκτηση του τουρνουά δεν ήταν αυτοσκοπός να αναφέρουμε ότι το τουρνουά κατέκτησε τελικά ο ιστορικός Αετός Ανωγείων κερδίζοντας στα πέναλτι την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε μια διαδικασία που έσπασαν καρδιές!
Ο σύλλογος αντάλλαξε πλακέτες με όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ενώ μάλιστα οι ομάδες διανυκτερεύουν στο χωριό για να γνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές του.
Μετά την συγκινητική εκδήλωση ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου κ. Νίκος ρέντζος μίλησε στην Ανωγή, για το τουρνουά και τους σκοπούς του αναφέροντας τα εξής:
“Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων-Πολιτισμός-Ανθρωπιά-αλληλεγγύη τα συνθήματα μας και σήμερα που διεξήχθη αυτό το φιλανθρωπικό τουρνουά στο Δημοτικό στάδιο Ανωγείων.Από σήμερα ξεκινάμε ημέρες αθλητισμού και πολιτισμού. Να ευχαριστήσω ως πρόεδρος όλα τα σωματεία που συμμετείχαν. Όλες τις ομάδες, τον Αετό Ανωγείων, τον Ο.Φ.Η 94, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και την ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου και το διαιτητικό τρίο που συμμετείχε στους αγώνες αφιλοκερδώς.
Ελπίζουμε αυτό το τουρνουά να το καθιερώσουμε και να γίνεται κάθε χρόνο εδώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς και καλούμε όλο τον κόσμο Ανωγειανούς και μη, από σήμερα και για όλο τον επόμενο μήνα να συλλέγουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρουχισμό, κλινοσκεπάσματα τα οποία όπως και πέρσι θα δώσουμε σε πολλές υπηρεσίες καθώς και στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων, στο φιλόπτωχο ταμείο της Αρχιεπισκοπής Ρεθύμνης, στο ημερήσιο κέντρο αστέγων στο Ηράκλειο αλλά και στους πρόσφυγες που έχουν περισσότερη ανάγκη πιστεύω αυτό τον καιρό.
Είμαι και χαρούμενος, το τουρνουά το κέρδισε ο Αετός Ανωγείων επάξια, δίνω τα συγχαρητήρια μου βέβαια σε όλους. Σήμερα όλοι εδώ είμαστε νικητές! Όλα αυτά που έγιναν και το θέαμα που προσέφεραν τα παιδιά έγιναν όλα για να ευαισθητοποιήσουμε την ανθρώπινη πλευρά που έχει ο καθένας μας και να κινητοποιηθούμε για αυτούς που μας χρειάζονται.
Ευχαριστώ θερμά τέλος την εταιρεία ”fresh snack” για τα σάντουιτς που προσέφερε και τον Βασίλη Νταγιαντά για τα νερά που μας έφερε, καθώς και τους Μανόλη Σαμόλη και Τζούλια Νταγιαντά για τις φωτογραφίες που τράβηξαν στην εκδήλωση μας, αλλά και την Ανωγή για την κάλυψη του ρεπορτάζ”.. ολοκλήρωσε ο κ. Βρέντζος.
Από τη πλευρά μας να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό σύλλογο που για άλλη μια φορά τιμάει το όνομα και την καταγωγή του με τις πράξεις και τις δράσεις που αναλαμβάνει και που πάντα βγάζει εις πέρας. Ας προσφέρει ο καθένας από το υστέρημα του ότι μπορεί. Και κάτι φαινομενικά μικρό η χαμηλής αξίας μπορεί να προσφέρει μεγάλη χαρά σε κάποιον συνάνθρωπο που το χρειάζεται.
Ρούχα και τρόφιμα θα συγκεντρώνονται κάθε μέρα στην ταβέρνα ”Αροδαμός” ενώ τηλέφωνο επικοινωνίας για όποιον θέλει να βοηθήσει είναι το -6940 854855.

Post Top Ad

.............