Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ



Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που απέδωσαν τα παιδιά της Φιλαρμονικής Χανίων καθώς και οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Χανίων, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η φωταγώγηση του xριστουγεννιάτικου δέντρου στη πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
O  καλός καιρός βοήθησε ώστε να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων και αγκάλιασαν την εκδήλωση, ενώ ιδιαίτερο τόνο έδωσαν τα χριστουγεννιάτικα φαναράκια που πέταξαν αναμμένα στο ουρανό.

Στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου παρευρέθηκε ο δήμαρχος Χανίων Tάσος Βάμβουκας, ο οποίος σε σύντομη δήλωση του προς τους δημοσιογράφους τόνισε ότι «η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου συμβολίζει όπως κάθε χρόνο την ελπίδα, την ειρήνη και την αγάπη στον κόσμο. Ως Δήμος Χανίων θέλουμε να δώσουμε τις καλύτερες ευχές σε όλους τους  δημότες μας. Θέλω να τονίσω ότι αυτές τις άγιες ημέρες δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους συνανθρώπους μας που περνάνε δύσκολα, λόγω της οικονομικής κρίσης και άλλων προβλημάτων. 




Ως Δήμος λοιπόν εξασφαλίσαμε για τους ανθρώπους αυτούς βασικά αγαθά, καθώς και μια σειρά εκδηλώσεων με σκοπό τη διασκέδασή τους την περίοδο των εορτών».
Ο κ. Βάμβουκας επεσήμανε ακόμα ότι «φέτος αν και με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική περίοδο, εν τούτοις καταφέραμε να στολίσουμε και να φωταγωγήσουμε καλύτερα, τόσο το κέντρο της πόλης, όσο  και τους περιαστικούς δήμους. Παράληλα έχουμε προγραμματίσει με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. -Κ.Α.Μ. μια σειρά εκδηλώσεων, ψυχαγωγικού χαρακτήρα και όχι μόνο, που θα τονώσουν την ψυχολογία και θα δώσουν χαρά στους δημότες μας».

Post Top Ad

.............