ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 11 και το Σάββατο  12 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Στέγης  Ανηλίκων Ηρακλείου  θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή- Παζάρι στο Χώρο της Στέγης που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Πολυχρονάκη 5 στον Μασταμπά. Τηλ.2810310092

Οι εκδηλώσεις και τις δύο ημέρες ξεκινούν  από τις 16:30 έως τις 21:30 το βράδυ.
Οι εθελοντές αλλά και τα παιδιά της Στέγης έχουν ετοιμάσει με αγάπη και μεράκι υπέροχες κατασκευές  ,οπότε   οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν  τα χριστουγεννιάτικα τους δώρα.
Διάφορες εκπλήξεις και δρώμενα   θα περιμένουν τους καλεσμένους μας όπως θεατρικό από τα παιδιά μας,  μουσική παράσταση  με τραγούδια  από το Ωδείο ΠΡΕΛΟΥΔΕΙΟ , χορευτικά από τον όμιλο ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑ ,μουσική από το παιδικό Ραδιόφωνο   RADIO FAMILY 89.5 ,μπαλονοκατασκευές και  λαχειοφόρος αγορά με υπέροχα Δώρα και βέβαια γλυκές και αλμυρές νοστιμιές για όλους !
Η  Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου συμβάλλει ενεργά στη πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων που ενδέχεται να οδηγηθούν λόγω του οικογενειακού και κοινωνικού τους περιβάλλοντος ή άλλων συνθηκών και αιτιών.  Φιλοξενούνται σε 24ωρη βάση αγόρια ηλικίας 6-18 ετών με υλική και κοινωνική στήριξη σε αυτά  και στις οικογένειές τους με εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, πολιτιστική καλλιέργεια και ψυχαγωγία.
Το προσωπικό της Στέγης συνεπικουρεί ομάδα εθελοντών που αναλαμβάνει το διάβασμα των παιδιών καθώς και την υλοποίηση δραστηριοτήτων (μουσική, χορός, αθλητικές δραστηριότητες, ξένες γλώσσες), εντός και εκτός της Στέγης.

Post Top Ad

.............