ΜΕ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ


Με κάλαντα και παιδικές φωνές γέμισε το στούντιο του ράδιο Κρήτη παραμονή πρωτοχρονιάς To "Ωδείο των Χρωμάτων" γέμισε με ήχους και ρυθμούς χριστουγεννιάτκους την τελευταία ημέρα του χρόνου. To "Ωδείο των Χρωμάτων"είναι ένα ωδείο πρότυπο που δημιουργήθηκε με προδιαγραφές μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος, παρέχοντας σε κάθε σπουδαστή τις ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσηςπρακτικής άσκησης και δημιουργικής έκφρασης.



Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του στεγάζονται σε ένα χώρο 300 τμ. (και 100 τ.μ. ακόμα με τη νέα Μεγάλη αίθουσα Συναυλιών "ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ") στον 1ο όροφο κτιρίου που βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Ηρακλείου στη Λ. Δημοκρατίας 77 (δίπλα από το ξενοδοχείο "Galaxy").

Το Ωδείο διαθέτει αίθουσες πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευσης με τα τελειότερα κλασικά και ηλεκτρονικά μουσικά όργανα αλλά και με τα πιο σύγχρονα συστήματα διδασκαλίαςδιαδραστικό πίνακα, κ.λπ.

Επίσης αίθουσα ειδικά σχεδιασμένη και διαμορφωμένη για την μουσικοκινητική αγωγή, μικρή αίθουσα συναυλιών & σεμιναρίων, καθώς και μια πλούσια μουσική βιβλιοθήκη ελληνικών και ξενόγλωσσων σπάνιων βιβλίων και μουσικών cd για τη μελέτη και έρευνα των μαθητών του ωδείου.







Post Top Ad

.............